Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Camping St. Hilaire de Riez

Een camping in St. Hilaire de Riez is de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de Franse Vendée. Neem vanaf het lange zandstrand een duik in de heldere Golf van Biskaje. En zoef tijdens een familievakantie met kinderen van de waterglijbaan van een van de zwembaden van de camping in Frankrijk. Maar je kunt natuurlijk ook een fiets huren en alles te weten komen over het proces van zoutwinning op de Marais Salants de la Vie.

Camping St. Hilaire de Riez

Kindvriendelijke camping in St. Hilaire de Riez

Op een camping in St. Hilaire de Riez hoef je je tijdens een vakantie in Frankrijk geen moment te vervelen. En de kids ook niet, tijdens een familievakantie aan de Golf van Biskaje. Boek bij TUI bijvoorbeeld een luxe camping in de Vendée met niet minder dan vier verwarmde zwembaden. Gelegen te midden van een schaduwrijk dennenbos. Suis samen met de kinderen van de waterglijbaan. Of kom zelf heerlijk tot rust in de sauna of de whirlpool. Voor een spannend dagje uit met het hele gezin kun je een bezoek brengen aan het nabijgelegen Dino's Park. Een klein pretpark met bewegende dinosauriërs en een speelpark met luchtkussens.

Op de fiets naar de zoutpannen

Boek je een camping in St. Hilaire de Riez aan zee? Vanuit de stacaravan wandel je door de duinen zo het kilometerslange zandstrand op. Ideaal voor een verfrissende duik in de helderblauwe Golf van Biskaje. Maar je kunt tijdens een vakantie in St. Hilaire de Riez ook een fiets huren bij de camping van TUI. Om de Marais Salants de la Vie te verkennen bijvoorbeeld. Op deze uitgestrekte zoutvlakten kom je alles te weten over de zoutwinning in de omgeving. En wie weet spot je hier tijdens een vakantie in Frankrijk wel een bontgekleurde ijsvogel.