Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Camping St. Jean de Monts

Kies dit jaar voor een camping St. Jean de Monts en verken het gebied rondom de stad Nantes. St. Jean de Monts ligt op een uur rijden van deze Franse stad aan de Golf van Biskaje. Plage Central is de ideale plek om overdag van de zon te genieten. ’s Avonds zorgen de terrassen op de Esplanade de la Mer boulevard voor ontspanning. Al kun je met een goed glas wijn ook luieren voor de stacaravan op de schaduwrijke camping van TUI.

Camping St. Jean de Monts

Een rustige zonvakantie aan de Golf van Biskaje

Ben je op zoek naar een rustig plek in Frankrijk voor een zonnige kampeervakantie? Dan is St. Jean de Monts een ideale plek. Deze onontdekte badplaats ligt aan de Golf van Biskaje en heeft een 8 kilometer lang zandstrand. Op Plage Central is dan ook altijd wel een plekje te vinden om van de zon te genieten. Achter het strand ligt de sfeervolle Esplanade de la Mer boulevard waar je ’s avonds goed kunt flaneren. Of een Frans wijntje kunt drinken bij een van de gezellige terrassen. Al kun je natuurlijk ook ontspannen voor de stacaravan op de camping St. Jean de Monts. Vanwege de ligging in een pijnboombos zijn er genoeg schaduwrijke plekken te vinden.

Een unieke dag in Nantes

Een uitstapje naar de bruisende stad Nantes is aan te raden tijdens het kamperen op een camping St. Jean de Monts. De stad ligt op een uur rijden en is vooral bekend om het unieke attractiepark ‘Les Machines de l'île'. Grote mechanische dieren, die gemaakt zijn van oude scheepswerven, zijn hier te bewonderen. Vooral de 12 meter hoge ‘Grand Elephant’ is indrukwekkend. Een ritje op deze olifant, die water spuit op de bezoekers, is een must-do. Op de weg terug naar de camping in St. Jean de Monts kom je door het wijngebied van Nantes en kun je proeven van heerlijke Franse wijnen. Neem gerust een fles wijn mee terug naar de camping van TUI om ‘s avonds na te genieten.