Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Camping St. Just Luzac

De camping in St. Just Luzac is een droom voor families. Dit is een klein dorp in het departement Charente Maritime, dat in het westen van Frankrijk ligt. De kinderen vermaken zich hier met sportieve activiteiten of in het zwemparadijs. Samen met het gezin maak je een fietstocht door natuurgebied de Marais en wandel je over het Marennes-zandstrand. Zoek je inspiratie voor uitstapjes? Bezoek eens het aquarium van La Rochelle.

Volop Franse zon in St. Just Luzac

Voor een kampeervakantie aan de Atlantische kust ben je welkom op een camping in St. Just Luzac. Dit kleine dorp ligt in het westen van Frankrijk, in het departement Charente Maritime. Het zandstrand van Marennes ligt op 3 kilometer afstand, dus als je wilt genieten van een strandvakantie vol Franse zon dan zit je hier op de goede plek. Net buiten St. Just Luzac vind je de gezellige familiecamping van TUI. Je hebt hier geen kind aan de kids, want die vermaken zich volop in het zwemparadijs met wel 4 zwembaden.

Sport in St. Just Luzac

De camping in St. Just Luzac is een prima startpunt voor allerlei sportieve activiteiten. Zo kun je er onder meer fitnessen, volleyballen, paardrijden of fietsen huren voor het hele gezin. Maak bijvoorbeeld eens een fietstocht door de Marais. Dit natuurgebied omringt St. Just Luzac. De verlaten landweggetjes in dit vlakke landschap zijn zeker met kinderen goed te doen. En dankzij de 160 kilometer fietsroute rondom St. Just Luzac kan elke fietsliefhebber hier zijn hart ophalen.

Ontdek bruisend La Rochelle

Ga tijdens de kampeervakantie in St. Just Luzac ook eens op ontdekkingstocht. In het dorp zelf is weinig te ontdekken, maar op minder dan een uur rijden vind je een dierentuin, diverse attractieparken, het beroemde Fort Boyard, het eiland Île d'Oléron en de stad La Rochelle. Deze havenstad is zeker een bezoek waard. Slenter door het oude stadshart en vergaap je aan de 2 middeleeuwse torens in de haven. Met kinderen bezoek je hier bijvoorbeeld het aquarium, dat maar liefst 12.000 zeedieren telt.

Bekijk alle campings St. Just Luzac (1)