Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Camping Torreilles Plage

Voor families met kinderen is de camping in Torreilles Plage en perfecte vakantiebestemming. De zon schijnt volop in dit Zuid-Franse dorp en op de camping zorgt het zwemparadijs mét waterglijbanen voor heel wat pret. Via schaduwrijke palmbomen en glooiende zandduinen wandel je zo naar het goudkleurige zandstrand aan de Middellandse Zee waar het goed toeven is voor zonaanbidders. Vergeet de zonnebrand niet!

Waterpret in Torreilles Plage

Sjezen van de glijbanen in het zwemparadijs en al rennend de golven van de Middellandse Zee in plonsen; waterpret is verzekerd tijdens het kamperen op een camping in Torreilles Plage. Het Zuid-Franse stadje is dan ook een ideale bestemming voor gezinnen met kinderen. De camping van TUI ligt op een kilometer van het goudkleurige zandstrand aan de Middellandse Zee. Dankzij de schaduwrijke palmbomen en glooiende zandduinen is de 10 minuten durende wandeling geen straf. Nog een voordeel van de camping in Torreilles Plage? Het animatieprogramma in juli en augustus.

De uitzichten van Massif des Albères

Vergeet naast de slippers ook de stevige wandelschoenen niet mee te nemen naar de camping in Torreilles Plage. Op een uur rijden ligt namelijk het Massif des Albères met zijn glooiende bergen, wijngaarden en onvergetelijke uitkijkpunten. Ideaal voor een actieve wandeltocht. Leuk is de Tour Madeloc bovenop een bergtop. De slingerende weg die naar de middeleeuwse toren leidt en de panoramische uitzichten op zowel de bergketen als de Middellandse Zee vergeet je nooit meer. Bijkomen doe je bij terugkomst op de camping door de barbecue aan te steken, een glas wijn in te schenken en een kaasplankje op tafel te zetten. La belle vie.

Bekijk alle campings Torreilles Plage (1)