Profiteer nu nog van niet aanbetalen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Trogues

Camping Trogues

  1. Camping
  2. Frankrijk
  3. Pays de la Loire
  4. Trogues

Verstopt tussen het groen aan de oever van het riviertje de Vienne, ligt de camping in Trogues. Gelukkig heeft nog niet iedereen de 3- en 4-stacaravans hier ontdekt, en kun je dus in alle rust per kano de rivier verkennen. Maar ook een dagtrip naar Villandry behoort tot de mogelijkheden, waar in de Franse kasteeltuinen sprookjes werkelijkheid worden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het Kasteel van Azay-le-Rideau.

Camping Trogues

Met z'n allen kamperen in Trogues

Voordelig overnachten in het sprookjeslandschap van het Franse departement Indre-et-Loire. Dat kan wanneer je bij TUI een camping in Trogues boekt. Je rijdt met eigen auto in zo'n acht uur naar Centraal-Frankrijk. Waar tussen het groen en aan de oever van het kronkelende riviertje de Vienne, de kleinschalige camping in Indre-et-Loire verscholen ligt. Neem gerust het hele gezin mee op vakantie naar Frankrijk, want in een 3- of 4-kamerstacaravan is ruimte genoeg. En anders is er altijd nog het zwembad met glijbanen. Ideaal voor een familievakantie met kinderen. Maar je kunt natuurlijk ook een kano huren om de rivier te verkennen. Spannend!

Sprookjespicknick aan de Cher

Wat tijdens een vakantie in Trogues ook zeker niet kan ontbreken, is een bezoek aan de kastelen in de omgeving. Zo ben je vanaf een camping in Trogues zo bij het Kasteel van Villandry, prachtig gelegen aan de zuidoever van de rivier Cher. Vanaf de hoge kasteelmuren heb je tijdens een vakantie in Frankrijk een betoverend uitzicht over de tuinen, aangelegd in Franse stijl. En in de watertuin, inclusief watervallen, kun je prima picknicken met uitzicht op het renaissancekasteel. Of geniet je toch liever van de aangename temperaturen in de zonnetuin? Wie nog wat tijd over heeft na een bezoek aan Villandry, kan ook het sprookjesachtige Kasteel van Azay-le-Rideau aan de Indre nog bezichtigen. De beeldhouwwerken, Vlaamse wandtapijten en portretten van de Franse koninklijke familie zijn het bewonderen meer dan waard.

Tot 150,- korting p.p. en niet aanbetalen
Snelle Boekers Voordelen
Bekijk alle deals