Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Camping Vannes

In het Franse Bretagne is de havenstad Vannes een schilderachtige plek om te kamperen. Dat komt omdat de camping van TUI nabij de Golf van Morbihan ligt. In deze diepblauwe baai zorgen de dobberende zeilboten en de groene eilandjes vol verlaten stranden voor een adembenemend decor. Bezoek vanuit de safaritent op de camping in Vannes ook de stad zelf met de middeleeuwse stadsmuren en historische vakwerkhuizen.

Zonnen aan de Golf van Morbihan

Altijd al eens willen kamperen in een safaritent, maar dan wel op een plek met mooi weer? Kies bij TUI dan voor een camping in Vannes. Deze Franse havenstad in Bretagne ligt aan de Golf van Morbihan met zijn vele groene eilandjes en dobberende zeilboten. Het diepblauwe water van de Atlantische Oceaan maakt het schilderachtige decor compleet. Vanaf de luxe 4 sterren camping is het een paar minuten lopen naar Plage de Conleau. Geniet op dit gouden zandstrand van de zon en het schilderachtige uitzicht of peddel de baai op met een kajak. Op een van de eilandjes kun je altijd aanleggen met de boot en genieten van de verlaten, witte zandstranden.

Een historische wandeling door Vannes

Voor een culturele dag uit moet je in Vannes zelf zijn. De camping ligt op zo’n 5 kilometer van de stad, dus met de fiets ben je er zo. Via middeleeuwse stadsmuren treed je Vannes binnen en heten geplaveide straten en kleurrijke vakwerkhuizen je welkom. Het historische centrum van Vannes is dan ook een schilderachtige plek, waar het op een van de terrassen goed toeven is met een glas wijn. Neem zeker ook een kijkje bij de Cathédrale de Saint-Pierre de Vannes met zijn eeuwenoude kapellen en muurschilderingen. En na het sightseeing kun je op de camping in Vannes bijkomen voor de safaritent met een schaal vol Franse kaasjes en stokbrood.

Bekijk alle campings Vannes (1)