NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Camping Vic-La-Gardiole

Zet je fiets maar vast klaar, want die mag zeker niet ontbreken tijdens een kampeervakantie op de camping in Vic-La-Gardiole. Geen leukere manier om het landschap van de Franse streek Languedoc-Roussillon te verkennen dan per 'velo'. Liever in een lagere versnelling van je vakantie in Frankrijk genieten? Dan kun je terecht op het strand van Les Aresquiers vlakbij de camping van TUI.

Camping Vic-La-Gardiole

Ontdek de grootste wijnstreek van Frankrijk

De camping in Vic-la-Gardiole ligt in het hart van de Franse streek Languedoc-Roussillon, de grootste wijnstreek van Frankrijk. Sportievelingen en fietsfanaten zitten hier helemaal goed, want de leukste manier om het licht glooiende landschap te verkennen is per fiets. Tip: neem een goed gevulde picknickmand mee zodat je tussen het fietsen door kunt genieten van een heerlijke lunch in de buitenlucht. Of stop bij een van de vele wijngaarden die je onderweg tegenkomt en rust even uit onder het genot van een wijntje. Proost, à votre santé!

Waterpret op de camping in Vic-la-Gardiole

Vergeet ook zeker je zwemspullen niet in te pakken voor je kampeervakantie in Vic-la-Gardiole. Het strand van Les Aresquiers bevindt zich namelijk op slechts 5 kilometer van de 4 sterren camping van TUI. En in de zomermaanden regelt de camping een shuttle die je van en naar het strand brengt. Ideaal toch? Ook bij het zwembad op de camping is het goed toeven. En reken maar dat de glijbanen in de smaak zullen vallen bij de kids! En wanneer zij 's avonds uitgeteld van alle waterpret op bed liggen, geniet jij op het terras bij de stacaravan in alle rust nog van de laatste zonnestralen.