Alsóörs

Camping Alsóörs

  1. Camping
  2. Hongarije
  3. Balatonmeer
  4. Alsóörs

Aan het grootste meer van Midden-Europa is het heerlijk toeven tijdens een kampeervakantie in Hongarije. Uw camping in Alsóörs bevindt zich direct aan het blauwe Balatonmeer dat wordt omgeven door de groene heuvels van het gelijknamige nationale park. Doe mee aan een wedstrijd lange-afstand zwemmen of ga lekker luieren op Alsóörs Beach.

Camping Alsóörs

Kamperen aan het Balatonmeer

In het westen van Hongarije kunnen waterliefhebbers hun hart ophalen. Tijdens een kampeervakantie op de camping in Alsóörs bevindt u zich direct aan het blauwe water van het Balatonmeer. Dit grootste meer van Midden-Europa is erg geliefd bij watersporters vanwege de mogelijkheid om te gaan kanoën, surfen of zeilen. Maar in de zomermaanden worden er ook wedstrijden lange-afstand zwemmen georganiseerd waar je aan mee kunt doen. Liever ontspannen tijdens uw vakantie in Hongarije? Dan kunt u zonnen op Alsóörs Beach dat zeer geschikt is voor kleine kinderen, omdat het strand langzaam afloopt.

Balatonwijn met een uitzicht

Niet alleen het Balatonmeer wordt omgeven door de groene heuvels van het Balaton Nationale Park, maar ook de camping in Alsóörs bevindt zich tussen de wijngaarden in dit groene gebied van Hongarije. Al sinds onze jaartelling wordt er rond het meer vooral witte wijn geproduceerd.  Deze Balatonwijn kunt u proeven in een wijnhuis in het centrum van Alsóörs, dat zich verder laat kenmerken door oude boerderijen in rood steen.