Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Camping Castagneto Carducci

Middenin het Toscaanse landschap vind je het pittoreske dorp Castagneto Carducci. Het kleine Italiaanse plaatsje ligt bovenop een heuvel. Schuif aan op een terrasje op het piazza en geniet van een prachtig uitzicht over de streek. Op de camping in Castagneto Carducci geniet je van de rust onder de hoge bomen of kun je met een pendelbus naar het strand Marina di Castagneto voor een dag zwemmen of een lunch aan de bruisende boulevard.

Camping Castagneto Carducci

Geweldige ligging van Castagneto Carducci

De heuvels van het romantische Toscane zijn een succesverhaal voor een geweldige vakantie. De historie van Florence, de prachtige kust van de Ligurische Zee en de uitgestrekte wijngaarden kenmerken het landschap. Middenin dit prachtige landschap ligt de camping in Castagneto Carducci. Verblijf hier in een kant-en-klare tent in de schaduw van hoge bomen en geniet van de zon aan het strand Marina di Castagneto. Vanaf de camping gaan er pendelbussen heen en weer dus je kunt de auto laten staan. Niet alleen het strand is de moeite waard, ook de boulevard is reuze gezellig. Struin langs de boetiekjes en geniet van een Italiaanse lunch op één van de vele terrassen.

Uitzicht vanaf het piazza

Sla tijdens een vakantie op de camping van Castagneto Carducci zeker het centrum van het dorp niet over. Je vind hier verschillende winkels met streekproducten waar je geheid een voorraad Italiaanse producten wilt inslaan voor thuis. Of neem ze mee naar de camping om ’s avonds een prachtmaaltijd te bereiden. Maar het leukste is om plaats te nemen op een terras, bij voorkeur ‘bovenin’ het dorp. Vanaf het piazza heb je een geweldig uitzicht over het gelaagde dorp en de glooiende Toscaanse heuvels. Bestel een lokale wijn en proost op deze vakantie in Castagneto Carducci.