Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Camping Lido di Altanea

Zijn de badpakken, emmertjes en slippers ingepakt? Start dan de auto en rijd naar het noorden van Italië, waar de camping in Lido di Altanea op je wacht. Deze badplaats ligt aan de Venetiaanse Rivièra op een uur van Venetië. Zonnen en zandkastelen bouwen doe je hier op het 18 kilometer lange zandstrand van Caorle. Zin in een dagje uit? Ga dan eens op verkenningstocht in de stad Caorle met zijn sfeervolle centrum.

Aan het strand van Lido di Altanea

Kom kamperen aan de Venetiaanse Rivièra en boek een camping in Lido di Altanea. Deze badplaats hoort bij de stad Caorle en ligt op een uur rijden van Venetië in Noord-Italië. De kindvriendelijke camping van TUI grenst direct aan het 18 kilometer lange zandstrand van Caorle. Met een paar passen sta je al tussen de ligbedden en parasols. Vergeet de emmertjes en schepjes niet, want de kinderen willen hier zeker zandkastelen bouwen. Af en toe een duik in de Adriatische Zee maakt de stranddag helemaal af.

Dagje uit naar Caorle

Een camping in Lido di Altanea is een perfecte uitvalsbasis voor dagjes uit. Zo ben je binnen 10 minuten in het sfeervolle Caorle. Slenter door het stadscentrum met zijn gekleurde huizen, waar je volop Italiaanse osteria's, ijssalons en winkels vindt. Smullend van een ijsje flaneer je langs het Saetta-kanaal dat Caorle de bijnaam Mini-Venetië bezorgde. Nieuwsgierig of die naam terecht is? Tijdens deze vakantie rijd je in een uur naar de beroemdste kanalenstad van Italië. Voor je het weet vaar je al in een gondel door de Canal Grande. O sole mio!

Bekijk alle campings Lido di Altanea (1)