Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Marina di Castagneto Carducci

Camping Marina di Castagneto Carducci

  1. Camping
  2. Italië
  3. Toscaanse Kust
  4. Toscane
  5. Marina di Castagneto Carducci

De groene heuvels met wijnranken en middeleeuwse stadjes trekken jaarlijks vele toeristen naar de Italiaanse regio Toscane. Vanaf de camping in Marina di Castagneto Carducci, gelegen aan de Toscaanse Kust, kunt u in dezelfde voetsporen treden. U heeft namelijk de ideale uitvalsbasis om een van de kunststeden zoals Pisa te ontdekken. U kunt echter ook uw sporen op het zandstrand achterlaten aan de Tyrreense Zee.

Camping Marina di Castagneto Carducci
Bekijk alle campings Marina di Castagneto Carducci (1)

Het openluchtmuseum van Italië

Toscane is hét openluchtmuseum van Italië. Deze groene regio laat zich kenmerken door groene cipressen, glooiende heuvels met wijngaarden, olijfbomen en zonnebloemen. Binnen dit oogstrelende decor liggen er talloze middeleeuwse stadjes en kunststeden. Maar laten we de brede zandstranden van de Toscaanse Kust en haar badplaatsen niet vergeten. Hier kunt u verblijven op de camping in Marina di Castagneto Carducci omgeven door dennenbomen. Als de zon zijn hoogste punt bereikt, kunt u van de schaduw van deze bomen profiteren. Ook een duik in de Tyrreense Zee doet wonderen. Vanaf de camping van TUI is het slechts een paar tellen lopen naar het strand. 

Meer dan een scheve toren

Niet alleen de natuur van Toscane is prachtig. Ook op cultureel gebied valt er van alles te beleven. Een van de bekende steden is Pisa, op ruim een uur rijden vanaf de camping in Marina di Castagneto Carducci.

Wie aan Pisa denkt, denkt natuurlijk aan de bekende scheve toren. Deze is te vinden bij het Piazza dei Miracoli, een plein waar het altijd gezellig druk is. Want wie wil er nou niet op de foto met het statussymbool van de stad? Eerlijk is eerlijk, vanaf de toren heb je wel een prachtig uitzicht over de stad.

Maar wist u dat Pisa nog veel meer te bieden heeft? Aan het Piazza dei Miracoli staan nog andere bijzondere bezienswaardigheden, zoals de Duomo Santa Maria Assunta en het Baptisterium. En ook de oudste botanische tuin ter wereld is in Pisa gevestigd.

Eenmaal terug op de rent-a-tent camping van TUI kunt u natuurlijk zelf gaan kokkerellen, maar voor een avondje verwennerij kunt u een van de restaurants van Marina di Castagneto Carducci induiken. Wat dacht u van een vers gegrild visje bij ‘La Tana del Pirata? Bij dit restaurant eet je letterlijk met de voeten in het zand en kijk je uit over de Tyrreense Zee waar de zon langzaam in wegzakt.

Bekijk alle campings Marina di Castagneto Carducci (1)
Populair in Marina di Castagneto Carducci