Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Camping Montopoli in Val d'Arno

Tussen de beroemde heuvelen van Toscane, ligt de camping in Montopoli in Val d'Arno. Waar je tijdens een vakantie in Italië al vanuit je stacaravan van het uitzicht over de kenmerkende pijnbomen en cipressen kunt genieten. Heb je de smalle straatjes van het charmante plaatsje gezien? Maak dan een dagtrip naar Pisa of Toscane, voor bezienswaardigheden als de bekende scheve toren en Michelangelo's David.

Camping Montopoli in Val d'Arno

Heuvelachtig kamperen in Montopoli in Val d'Arno

Midden tussen de groene Toscaanse heuvelen, ligt de camping in Montopoli in Val d'Arno. Hier kun je dus al vanuit je stacaravan van het uitzicht over het glooiende landschap vol cipressen, pijnbomen en zonnebloemen genieten. Een vakantie in Montopoli in Val d'Arno is de ideale uitvalsbasis voor een stedentrip in Italië. Maar slenter ook vooral eens door het kleine plaatsje zelf, een typisch Italiaans stadje vol pastelkleurige huizen en pittoreske kerken. En neem een kijkje bij de middeleeuwse Torre di San Matteo. Vanaf de poort in de toren heb je tijdens een vakantie in Toscane een betoverend uitzicht op het groene heuvellandschap.

Van Pisa tot pizza

In een stacaravan op een camping in Montopoli in Val d'Arno van TUI bevind je je tussen Pisa en Florence in. Maak dus een dagtrip naar de scheve toren, en sla ook de andere bezienswaardigheden aan het Piazza del Miracoli niet over. De marmeren Duomo bijvoorbeeld, met prachtige mozaïeken en massieve bronzen deuren. Of kies voor een stedentrip naar Florence, prachtig gelegen aan de rivier de Arno. Neem een kijkje bij De Geboorte van Venus in het Palazzo degli Uffizi: een van de belangrijkste kunstmusea ter wereld. Of sta oog in oog met Michelangelo's David in de Galleria dell'Accademia. Wat u ook bewondert, genoeg om over na te praten. Onder het genot van een verse pizza in de pizzeria van de camping in Toscane natuurlijk.