Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Troghi

Camping Troghi

  1. Camping
  2. Italië
  3. Toscane
  4. Troghi

Heuvels vol olijfbomen omringen de camping in Troghi, dat in hartje Toscane ligt. Vanuit dit kleine dorp verken je alle hoogtepunten van deze Italiaanse regio: Lucca, Siena, de Chianti-streek... en Florence natuurlijk! De renaissance-stad ligt namelijk op maar 15 kilometer van Troghi. De bus brengt je naar het historische centrum vol winkels, terrasjes, het Uffizi-museum, de Ponte Vecchio en de imposante Dom met zijn rode koepel.

Camping Troghi

Kamperen tussen olijfbomen in Troghi

Een goede uitvalsbasis om de hoogtepunten van Toscane te bezoeken, verblijf op een camping in Troghi van TUI. Dit kleine dorp ligt namelijk midden in de heuvels van Chianti, in Centraal-Italië. Waar je ook kijkt vanaf de terrassencamping van TUI, overal zie je olijfbomen, wijngaarden en cipressen. Renaissance-stad Florence ligt op slechts 15 kilometer en de middeleeuwse stad Lucca bereik je in 1,5 uur rijden, net als Siena overigens. Even afkoelen na een dag onderweg in het Toscaanse landschap? Duik dan op de camping nog even het zwembad in, voor je aanschuift in het campingrestaurant voor een Italiaanse 4-gangenmaaltijd.

De hoogtepunten van Toscane

De hoogtepunten van Toscane zijn zo talrijk dat je keuzes moet maken wanneer je eropuit trekt. Omdat Florence op een steenworp afstand ligt van de camping in Troghi, is een bezoek echt een must. Tip: ga met de bus, dan hoef je ook geen parkeerplaats te zoeken voor de auto. De bus doet er vanuit Troghi ongeveer drie kwartier over, maar dan sta je gelijk midden in het historische centrum. In de straten wisselen modewinkels, terrasjes, gelateria's en Italiaanse osteria's elkaar af. Je kijkt hier zeker je ogen uit bij de rijkversierde Dom, het Uffizi-museum, het Piazza della Signoria met zijn paleizen en de Ponte Vecchio over de Arno.