Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Baska Voda

Camping Baska Voda

  1. Camping
  2. Kroatië
  3. Baska Voda

Boek je een camping Baska Voda dan ervaar je zowel rust als actie. Waar je de ene dag met een sprookjesachtig landschap om je heen bijkomt op uitgestrekte kiezelstranden, beklim je de volgende dag het waanzinnige Biokovo gebergte. Met de reusachtige bergen op de achtergrond sluit je de dag af met een Prosciutto of waag je een dansje op Dalmatische volksliederen.

Bijzondere vakantiekiekjes in Baska Voda

Baska Voda heeft het perfecte landschap: de Makarska Riviera omgeven door het Biokovo gebergte. Voeg er kiezelstranden en dennenbossen aan toe en het plaatje is compleet. Het Dalmatische dorpje is met uitgestrekte kiezelstranden en kristalhelder water perfect voor een kampeervakantie. Je wandelt na een stranddag zo het centrum in vanaf de rustige camping van TUI. Loop langs monumenten als de kerk van Sint Laurentius en de Sint Nikola kerk. Met het gebergte op de achtergrond schiet je een bijzonder vakantiekiekje. Neem daarna plaats op een van de vele terrasjes en proef tijdens een zwoele zomeravond de geliefde Dalmatische Prosciutto. De festiviteiten in de zomermaanden maken het af. Waag een dansje op Dalmatische volksliederen of ga tijdens de vissersnachten door tot in de late uurtjes.

Klimmen en kanoën in Dalmatië

Wil je naast de nodige ontspanning meer actie? Op 15 km van de camping van TUI ligt het natuurpark Biokovo. De reusachtige bergen zijn waanzinnig om te beklimmen. Wandel naar de hoogste top op 1762 m hoogte en neem naast voldoening een meer dan indrukwekkend vergezicht mee over de blauwe zee en groene kustlijn. Hou je het liever wat lager bij de grond dan ligt op 25 km van de camping van TUI de Cetina rivier. Mede door de omgeving met adembenemende rotspartijen is de rivier geliefd onder watersporters. Waar je in het Zuiden ontspant met een verfrissende duik en een rustig kano-avontuur, vind je in het Noorden uitdaging met wildwaterkanoën en raften. Waar ga jij voor tijdens een kampeervakantie op een camping Baska Voda?

Bekijk alle campings Baska Voda (1)