VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Klenovica

Camping Klenovica

  1. Camping
  2. Kroatië
  3. Kvarner Baai
  4. Klenovica

Op een camping in Klenovica is de drukte ver te zoeken. Hier aan de Kvarner Baai in Noord-Kroatië kom je tot rust. Daar zorgt de groene kustlijn vol pijnbomen wel voor. En dankzij alle activiteiten voor de kids heb je naar hen ook geen omkijken. Hier proef je de gemoedelijke sfeer van een vissersdorp bij de haven van Klenovica. En stap eens in de auto voor een ritje naar historische plaatsen als Novi Vindolksi of Senj.

Camping Klenovica

Onder de pijnbomen in Klenovica

Vier een rustige strandvakantie op een camping in Klenovica. Klenovica is een klein vissersdorp aan de Kvarner Baai in Noord-Kroatië. Groene tamarisk- en pijnbomen omringen de camping van TUI. Met een speeltuin, 5 zwembaden en het kiezelstrand op slechts 150 meter weet je zeker dat de kinderen zich hier zullen vermaken. Zelf kom je hier helemaal tot rust op de badhanddoek. Vlak voor je neus schittert de Adriatische Zee uitnodigend: tijd voor een frisse duik!

Visserstraditie in Klenovica

Een kampeervakantie in Klenovica betekent dat je even helemaal niets hoeft. De gemoedelijke sfeer van het vissersdorp draagt zeker bij aan dat gevoel. Zoals in veel Kroatische vissersplaatsen, draait in Klenovica het leven ook om de haven. Hier geen massatoerisme, maar een authentieke kleine haven vol vissersboten. Voor het echte Kroatische gevoel eet je hier natuurlijk een visschotel in een traditionele taverne.

Dwalen door Novi Vindolski

Rijd vanaf de camping in Klenovica ook eens naar Novi Vindolksi. Deze historische plaats ligt op een kwartier rijden ten noorden van Klenovica. Dwaal door de kronkelstraten in het centrum en bewonder de gele kerk van St. Philip en St. Jacob met zijn witte kerktoren. Strijk daarna neer op een terras aan de Korzo Vinodolskog-winkelstraat voor een glas Kroatische rakija. Ook de stad Senj, ten zuiden van Klenovica, is tijdens je vakantie een dagtrip dubbel en dwars waard.