NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Camping Orebic

Boek bij TUI een camping in Orebić en rijd naar Kroatië voor een rustgevende vakantie. Deze badplaats ligt op het schiereiland Pelješac in Zuid-Dalmatië in een prachtig decor. Want zowel de berg van Sveti Ilija als de Adriatische Zee domineren het uitzicht. Hier relax je op het kiezelstrand van Perna, terwijl de kinderen spelen in de branding. En bourgondiërs? Die vermaken zich in Orebić wel dankzij verschillende wijnproeverijen.

Camping Orebic

Familievakantie in Orebić

Een camping in Orebić is dé plek voor een vakantie vol rust en natuur. Dit dorp ligt op het schiereiland Pelješac in Zuid-Dalmatië in Kroatië. Aan de ene kant schittert de Adriatische Zee, aan de andere kant rijst de Sveti Ilija berg 961 meter omhoog. Midden in dit indrukwekkende decor vind je de camping van TUI. De stacaravans staan er beschut onder de pijn- en tamariskbomen. En direct voor de deur ligt het Perna-strand. De bodem van dit kiezelstrand loopt langzaam af en is daarmee dus ideaal voor families.

Orebić voor bourgondiërs

Bourgondiërs opgelet! In Orebić kun je genieten van de lekkerste gerechten en wijnen. Het dorp bereik je in 5 minuten met de auto. Hoewel, als je wijn gaat proeven kun je misschien beter een fiets huren bij de camping. Rondom Orebić strekken de wijngaarden zich uit en de wijnboeren ontvangen je gastvrij. Vaak krijg je bij de proeverij ook nog wat lokale kaas en olijven. Vakantie op je bord, dus. Echt hongerig? In Orebić kun je aan de haven terecht voor een portie seafood in Kroatische stijl.