Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Camping Wiltz

Voor een actieve vakantie in de buitenlucht zit je helemaal goed op de camping in Wiltz in het noordwesten van Luxemburg. Ga lekker kanovaren op het Lac de la Haute-Sûre of ontdek het indrukwekkende kasteel van Wiltz. En 's avonds geniet je met het hele gezin van een gezellige barbecue gevolgd door een potje jeu de boules. Een kampeervakantie in de Luxemburgse Ardennen is genieten voor jong en oud!

Camping Wiltz

Kampeervakantie in de Luxemburgse Ardennen

Zodra je tijdens je kampeervakantie in Wiltz 's ochtends de deur - nou ja, de tent - uitstapt, ben je gelijk echt buiten. De 4 sterren camping van TUI ligt namelijk in het hart van de Luxemburgse Ardennen en wordt min of meer doorkruist door het rustig kabbelende riviertje de Clerve. Ideaal voor een familievakantie met de kids! Zij zijn zo druk met emmers en schepnetjes dat jij met een gerust hart een boekje kan lezen bij de tent of lekker kan bijbruinen in de zon. Wanneer de kids uitgespeeld zijn is het tijd om de barbecue aan te steken. Gezellig met z'n allen buiten eten, nog zo'n fijne bijkomstigheid van een kampeervakantie. En na het eten speel je nog een spannend potje tafeltennis of jeu de boules. De verliezer doet de afwas!

Kanovaren op Lac de la Haute-Sûre

Zin om er op uit te gaan tijdens je kampeervakantie in Luxemburg? Wat dacht je van een bezoek aan het kasteel van Wiltz? Het kasteel is geheel opgetrokken in de stijl van de Renaissance en biedt ook onderdak aan het informatiecentrum van Wiltz, het nationaal museum van de bierbrouwkunst en het museum van de Slag om de Ardennen. Daar ben je wel een middag zoet mee. Wie liever lekker in de buitenlucht blijft kan een bezoek brengen aan natuurpark Haute-Sûre op ongeveer een half uurtje rijden van de camping van TUI. Ga lekker kanovaren op het Lac de la Haute-Sûre meer en bewonder de ruïnes van het kasteel Esch-sur-Sûre die hoog boven de beboste hellingen uittorenen.