Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Camping Overijssel

In de provincie Overijssel ligt de kleinste 5 sterren camping van Nederland middenin de natuur. Houd je van rust, ruimte en luxe? Dan zit je helemaal goed op de camping Overijssel. De camping van TUI staat bij het brinkdorp Rheeze en wordt omringd door heidevelden, bossen en graslanden vol grazende koeien. Een fietstocht is een aanrader. Al kun je met de auto ook koers zetten naar de sfeervolle stad Zwolle voor een dagje uit.

Camping Overijssel

Kampeervakantie in groen Overijssel

Midden in de natuur kamperen is waar het om draait op een camping in Overijssel. De provincie kent niet alleen historische steden zoals Zwolle, maar ook kleurrijke natuurgebieden en boerenlanden. Bij TUI verblijf je te midden van rustige bossen en groene weilanden in het brinkdorp Rheeze. Hier staat de kleinste 5 sterren camping van Nederland. Het overdekte zwembad met de 50 meter lange glijbaan, het indoorspeelparadijs en de geheel ingerichte safaritenten zorgen voor vermaak bij jong en oud. Zelfs op mindere dagen is het goed toeven op de camping Overijssel. Is het droog? Pak dan de fiets erbij voor een tocht langs de heidevelden en graslanden vol grazende koeien.

Een dagje uit in sfeervol Zwolle

Een van de leukste steden van Nederland ligt op zo’n 40 minuten rijden van de camping Overijssel. Stap tijdens de kampeervakantie in Rheeze zeker de auto in voor een dagje Zwolle. Deze sfeervolle Hanzestad staat vol met rijk versierde bezienswaardigheden zoals de middeleeuwse Sassenpoort. Maar ook Museum de Fundatie trekt ieder jaar veel toeristen naar de hoofdstad van Overijssel. En dankzij de lange Diezerstraat is Zwolle ook echt een shopstad. Je kunt hier echt de hele dag winkelen. Bijkomen kan op een van de terrassen aan de Grote Markt.