NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Camping Wassenaar

Een heerlijke vakantie beleven voor het hele gezin en niet lang in de auto zitten? Boek dan bij TUI een camping in Wassenaar! De tent staat al voor je klaar, dus het genieten kan meteen beginnen. Met attractiepark Duinrell en het zwembad Tikibad op een paar stappen van de tent en het strand op loopafstand, beleeft de hele familie hier een geslaagde vakantie, gewoon in Nederland.

Camping Wassenaar
  • Zonnen bij de Wassenaarse Slag
  • Wild-water pret in het Tikibad
  • Attractiepark Duinrell
  • De Tweede Kamer in Den Haag

Kamperen in Wassenaar: gillen in de achtbaan!

In de provincie Zuid-Holland vlakbij hofstad Den Haag ligt het gezellige Wassenaar. Het dorp is vooral bekend door landgoed Duinrell waar niet alleen het bekende attractiepark te vinden is, maar ook de camping van TUI! Zet de spullen neer in de ingerichte tent en ga meteen op ontdekkingstocht in Duinrell. Gillen in achtbaan Falcon, genieten van het prachtige Wonderland en een nat pak halen in de wildwaterbaan Splash: met ruim 40 attracties is er voor iedereen iets leuks te beleven. Nog niet genoeg avonturen beleefd? Dan is het Tikibad een absolute must. Hier vind je spectaculairste glijbanen en kun je ontspannen in het bubbelbad. Ideaal: na een dag vol pret ben je zo weer terug bij de 4 sterren camping waar het fijn barbecueën is.

Een strandvakantie aan de Noordzee

Maar Wassenaar heeft meer te bieden dan achtbanen en het tropische zwembad. Op slechts 5 kilometer van de camping in Wassenaar ligt strandovergang Wassenaarse Slag met maar liefst 8 kilometer aan strand. Heerlijk voor een mooie wandeling en bij zomerweer is er genoeg plek om lekker te zonnebaden. Voor een actieve wandeling is het naastgelegen duin- en natuurgebied Meijendel een prachtige plek. Hier loop je door een waterwingebied waarin water, open zandvlaktes en bossen elkaar afwisselen. Na afloop kom je lekker bij op het uitgestrekte strand en neem je een frisse duik in de Noordzee. Zo’n fijne dag op het strand vraagt om een smakelijke afsluiting. Bij de Wassenaarse Slag zijn verschillende strandtenten waar het fijn dineren is met zicht op de Noordzee.

Ontdek de mooiste landgoederen van Nederland

Vanaf de camping in Wassenaar kun je natuurlijk ook de veelzijdige natuur van Wassenaar ontdekken. Maak bijvoorbeeld een wandeling over het Marskramerpad en ontdek de mooiste landgoederen van Nederland met eeuwenoude bomen en karakteristieke theekoepels. Maar ook de Landgoederenroute op de fiets is een aanrader. Fiets langs landgoederen als Beukhaghe waar dichte bossen, sloten en landhuizen het decor sieren. Weer terug op de camping nemen de kinderen een kijkje bij de kidsclub en kom je lekker bij op het terras van het campingrestaurant. Wat een heerlijke vakantie in eigen land!