VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Ankaran

Camping Ankaran

  1. Camping
  2. Slovenië
  3. Ankaran

Aan de Sloveense Rivièra is het goed toeven op een camping in Ankaran. Vooral zonaanbidders zitten hier goed voor een goedkope kampeervakantie. Je loopt zo naar het kiezelstrand aan de Adriatische Zee om te genieten van het fonkelblauwe water, de grillige rotsformaties en de zon. Kun je maar moeilijk stil zitten? Trek dan de wandelschoenen aan en verken de glooiende wijn- en olijfgaarden die de camping omringen.

Camping Ankaran

Zonnen aan de Sloveense Rivièra

Een goedkope kampeervakantie onder de zon beleef je op een camping in Ankaran. Dit kuststadje aan de Sloveense Rivièra ligt aan de fonkelblauwe Adriatische Zee en wordt omringd door onontdekte baaien, witte stranden en rotspartijen. Vanaf de bungalow loop je zo naar het kiezelstrand en kan het zonnen beginnen. Al is een kanotocht langs de azuurblauwe baaien ook een aanrader. Het mooiste van dit alles? Dat de prijzen in Slovenië laag liggen en zo’n kampeervakantie geen pijn doet in de portemonnee. 

Wandelen langs wijn- en olijfgaarden

Ook wandelliefhebbers zullen zich uitstekend vermaken op de camping in Ankaran. Of eigenlijk niet op de camping, maar daarnaast. Wijn- en olijfgaarden omringen de camping namelijk. Tel daar de glooiende, groene heuvels bij op en je hebt het decor van een wandeldag te pakken. Onderweg kun je altijd even uitrusten bij een uitkijkpunt om de Adriatische Zee te zien fonkelen. Of stop je liever bij een wijnboerderij voor een fruitig, Sloveens wijntje? Bijkomen doe je echt bij terugkomst op de camping van TUI. Plons het zwembad in voor een frisse duik en trek daarna de fles wijn die je tijdens het wandelen hebt gekocht open.