Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Camping Albanyà

Avontuurlijke ontdekkingstochten en magische momenten stapelen zich op tijdens een kampeervakantie op een camping in Albanyà. Dit Spaanse bergdorpje ligt in de Pyreneeën en wordt dan ook omringd door hoge bergtoppen. Groene heuvels, stromende beekjes en dichte bossen maken het decor compleet. Met de fiets kun je de omgeving ontdekken. Al kan dat ook per paard. Ontspannen doe je op de luxe camping van TUI.

Camping Albanyà

Een avontuurlijke rit door de Spaanse Pyreneeën

Stel je eens voor dat je wakker wordt op een luxe camping, de bungalow uitstapt en uitkijkt op groene heuvels vol pijnbomen. Terwijl in de verte de hoge bergtoppen van de Spaanse Pyreneeën pronken. Zo ziet een gemiddelde ochtend er uit op een camping in Albanyà. Dit Catalaanse bergdorpje ligt niet ver van de grens met Frankrijk aan de rivier de Muga. Via smalle wegen kun je de rivier volgen en dwars door de Pyreneeën fietsen. Maar ook paardrijden langs stromende beekjes en vulkanische heuvels behoort tot de mogelijkheden. Niet ver van de camping van TUI ligt namelijk een manege waar ze avontuurlijke tochten organiseren.

Badderen in de Gorgues de Les Escaules

Na een actieve dag in de Spaanse bergwereld kan ontspanning geen kwaad. Een duik nemen in het zwembad op de camping Albanyà is aan te raden. Maar ook op het houten terras van de geheel ingerichte bungalow is het goed toeven. Met een glas wijn en een bord vol Spaanse ham bijvoorbeeld. Meer een liefhebber van warmwaterbronnen? Stap dan de auto in om naar het authentieke bergdorpje Boadella d'Empordà te rijden. Aan de rand van dit dorp liggen de natuurlijke bronnen van Gorgues de Les Escaules verborgen tussen grillige kliffen en dichtbegroeide bossen. Badderen in deze kraakheldere poelen is dankzij de tropisch omgeving magisch te noemen.