Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Camping La Puebla de Castro

In de Spaanse Pyreneeën is een camping La Puebla de Castro de ideale uitvalbasis voor een actieve vakantie vol magische momenten. Trek de wandelschoenen aan of stap de mountainbike op om de kronkelige paden en hoge bergtoppen te verkennen. Uitrusten doe je bij Lago de Barasona met zijn groen-blauw gekleurde water én kletterende waterval. En op het naastgelegen zandstrand droog je op onder de zon.

Camping La Puebla de Castro

Actief doen in de Spaanse Pyreneeën

Kamperen op een camping in La Puebla de Castro is een onvergetelijke ervaring. Dit Spaanse bergdorpje in de Pyreneeën is een paradijs voor sportievelingen en natuurliefhebbers. Voor de deur van de luxe camping lopen kronkelige wegen en onontdekte paden die over de hoge bergtoppen voeren. Je snapt dat goede wandelschoenen en een mountainbike geen overbodige luxe zijn tijdens deze kampeervakantie. Afkoelen doe je in het kleurrijke en magische Lago de Barasona. Het groen-blauw gekleurde water van dit meer steekt schilderachtig af tegen het zonnige strand. De kletterende waterval maakt het plaatje compleet. Vergeet de camera niet voor jaloersmakende vakantiekiekjes.

Bezoek het heilige Santuario de Torreciudad

Wist je dat er in de Spaanse Pyreneeën indrukwekkende heiligdommen verborgen liggen? Van kleine, stenen kapelletjes tot grote kloosters; je vind ze hier. Cultuurliefhebbers kunnen vanaf de camping in La Puebla de Castro een bezoek brengen aan Santuario de Torreciudad. Dit heilige klooster ligt op de top van een heuvel en steekt met zijn zandkleurige muren prachtig af tegen de omliggende bergwereld. Binnenin het klooster zijn het gouden altaar, de kleurrijke muurschilderingen en de golvende gewelven indrukwekkend te noemen. Buiten is het uitzicht op de groene bergen en het meer Embalse del Grado I net zo onvergetelijk.