Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Camping Playa d'Aro

Kun je niet wachten tot jouw vakantie vol zon, zee en strand kan beginnen? Vertrek dan snel naar de Spaanse Costa Brava en verblijf op een camping in Playa d’Aro. Steek je parasol in het gele zand van Platja Gran en neem je af en toe een verfrissende duik in de Middellandse Zee. Na een stranddag loop je via de palmenboulevard naar het centrum van de stad, waar exclusieve boetiekjes en sfeervolle restaurants al op je wachten.

Camping Playa d'Aro

Kamperen aan de Spaanse kust

Wil je dit jaar kamperen, maar wel gegarandeerd zon? Overweeg dan eens een camping in Playa d’Aro aan de Spaanse Costa Brava. Hier staat de ingerichte tent al voor je klaar. Nog even je koffers uitpakken en je kunt er op uit om de Playa d’Aro te verkennen. Ervaar het échte vakantiegevoel terwijl je - met uitzicht op de Middellandse Zee - over de palmenboulevard Passeig Marítim richting het centrum slentert. Hier vind je de perfecte mix van moderne winkelketens en zeer exclusieve boetiekjes. Na een dagje shoppen in Playa d’Aro smul je in een van de restaurants van Spaanse tapas of een heerlijk vers visgerecht. Wil je tot laat in de stad blijven hangen? Het nachtleven van Playa d’Aro biedt genoeg plekjes waar je tot in de late uurtjes kunt dansen of waar je onder het genot van een frisse mojito kunt uitkijken over de blauwe zee.

Vamos a Playa d’Aro

Een verblijf op de camping in Playa d’Aro is perfect voor een strandvakantie aan de Spaanse Costa Brava. Het zandstrand bij deze badplaats wordt Platja Gran genoemd en is zo’n 3 kilometer lang. Ideaal voor een dagje zonnebaden tijdens je vakantie in Playa d’Aro. Ook als watersporter zit je hier goed. De surfplanken en kajakken liggen al voor je klaar. Vamos a la Playa!