Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Nieuwpoort

Last Minute Nieuwpoort

  1. Last Minute
  2. België
  3. Noordzeekust
  4. West-Vlaanderen
  5. Nieuwpoort

In het Belgische Nieuwpoort is er in de zomermaanden genoeg te doen. Vooral flaneren over de brede boulevard is hier geliefd. Dat komt door de gezellige kroegen en goede restaurants. Maar ook op het brede Noordzeestrand kun je heerlijk uitwaaien. Bewonder tijdens een Last Minute Nieuwpoort ook zeker het rijk versierde stadhuis en de vele chocolatiers. Of bezoek Plopsaland De Panne op een kwartier rijden van de camping.

Last Minute Nieuwpoort

Uitwaaien aan de Belgische Kust

Flaneren over een brede boulevard vol hoge flats en gezellige kroegjes, uitwaaien tijdens een strandwandeling en fietsen langs pittoreske dorpjes en lage duinen. Je doet het allemaal tijdens een Last Minute Nieuwpoort. Deze badplaats aan de Belgische Kust ligt tussen het bruisende Oostende en De Panne (Plopsaland) in. Nieuwpoort is dan ook een ideale uitvalbasis voor een familievakantie met kleine kinderen. De kids zullen zich prima vermaken op het brede en langgerekte zandstrand langs de Noordzee. ’s Avonds zorgen de restaurants op de promenade van Nieuwpoort voor vermaak. Met een zak Vlaamse friet is de vakantie helemaal compleet.

Het stijlvolle centrum van Nieuwpoort

Bij TUI verblijf je tijdens een Last Minute Nieuwpoort op een camping aan de recreatieplas Spaarbekken. Een hengel uitwerpen en een visje vangen voor de barbecue, kanoën en windsurfen doe je op dit meer. Via de rivier de IJzer fiets je binnen een paar minuten naar het centrum van Nieuwpoort. Vooral het stadhuis dat gebouwd is in de stijl van de Vlaamse renaissance is een lust voor het oog. En vergeet de Stadshalle met de 35 meter hoge Belfort niet. Tussendoor kun je naar hartenlust shoppen en de chocolatiers afstruinen op zoek naar de beste Belgische bonbons. Steek´s avonds op de camping van TUI de barbecue aan of snoep van de chocolaatjes die je in de middag hebt gekocht.