Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Duni

Last Minute Duni

  1. Last Minute
  2. Bulgarije
  3. Zwarte Zee
  4. Duni

Het blauwe water van de Zwarte Zee en een 4 kilometer lang hagelwit zandstrand maken van Duni dé plek voor rustzoekers. Deze Bulgaarse badplaats ligt in het oosten van het land en wordt omgeven door de groene heuvels van de Bulgaarse Rivièra. Wie tijdens een Last Minute Duni culturele bezienswaardigheden wil bekijken kan vanuit het luxe 5 sterren hotel koers zetten naar Sozopol waar houten huizen het decor bepalen.

Last Minute Duni

Een rustige strandvakantie aan de Zwarte Zee

In alle rust van een wit zandstrand, diepblauw water en groene heuvels genieten? Wel eens gedacht aan het Bulgaarse Duni? Deze badplaats ligt tussen de bergachtige omgeving van de Bulgaarse Rivièra, in het oosten van het land, direct aan de Zwarte Zee. De naam doet misschien anders vermoeden, maar de Zwarte Zee is toch echt een binnenmeer dat grenst aan Turkije, Roemenië en Bulgarije. Aangezien Bulgarije nog vrij is van massa's toeristen kunnen rustzoekers hun hart ophalen tijdens een Last Minute Duni. Het luxe 5 sterren hotel van TUI staat direct aan de Zwarte Zee en via 72 traptreden bereik je het 4 kilometer lange zandstrand waar je de hele dag kunt luieren.

Houten architectuur in Sozopol

Voor cultuurliefhebbers die niet lang in de rij willen staan om bezienswaardigheden te bekijken is een Last Minute Duni zeer geschikt. Op zo'n 10 minuten rijden van het 5 sterren hotel in Duni ligt de stad Sozopol. Nauwe straatjes gemaakt van keistenen worden hier omringd met houten huizen uit de 18e eeuw. Ook de Ottomaanse kerk Sveta Bogoroditsa is uit hout opgetrokken en met zijn kleurrijke schilderijen van binnen zeker een bezichtiging waard. Na een dag slenteren door Sozopol kun je het luxe All Inclusive hotel van TUI weer opzoeken en tijdens het diner proeven van Kyufteta, oftewel Bulgaarse gehaktballetjes.