Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Obzor

Last Minute Obzor

  1. Last Minute
  2. Bulgarije
  3. Zwarte Zee
  4. Obzor

Fonkelblauw water, een langgerekt goudkleurig zandstrand en het All Inclusive hotel verwelkomen je tijdens een Last Minute in Obzor. Deze Bulgaarse badplaats ligt aan de Zwarte Zee en vormt de ideale plek voor een rustige zonvakantie. Vanuit het All Inclusive hotel van TUI stap je zo het 6 kilometer lange Obzor Beach op. En natuurlijk geniet je de hele dag onbeperkt van al het lekkers dat het hotel te bieden heeft.

Last Minute Obzor

Zonnen aan Obzor Beach

Stap snel het vliegtuig in voor een Last Minute naar Obzor en laat je verwelkomen door fonkelblauw water en het goudkleurige strand. Obzor is een rustige badplaats in het oosten van Bulgarije aan de Zwarte Zee. Hier kun je in alle rust luieren onder de zon. Het luxe All Inclusive hotel van TUI bevindt zich aan Obzor Beach dat maar liefst 6 kilometer lang is. Een goed plekje vinden gaat hier wel lukken. En met al de faciliteiten van je hotel bij de hand ontbreekt het aan niets. Achter het strand ligt een wandelpromenade die je zo naar het centrum van Obzor brengt. Naast diverse restaurants en bars vind je hier ook een aantal souvenirwinkeltjes. Tijd voor een glaasje 'Rakija' op het terras? Deze typisch Bulgaarse 'schnapps' wordt onder andere gemaakt van pruimen, abrikozen en vijgen.

Cultuur snuiven in schilderachtig Nessebar

Wist je dat je tijdens een Last Minute Obzor in de voetsporen treed van de Grieken en de Romeinen? Zij waren ooit de baas in de badplaats en hebben de Tempel van Jupiter als aandenken achtergelaten. De kolommen van deze tempel zijn vandaag de dag nog te bezichtigen. Meer culturele bezienswaardigheden bekijk je in de schilderachtige stad Nessebar. Vooral de middeleeuwse Pantokratorkerk is dankzij de rijk versierde buitenkant indrukwekkend. Maar ook de kleurrijke renaissancehuizen en eeuwenoude vestingmuren dragen bij aan het sfeervolle decor van Nessebar. Vanuit het luxe hotel in Obzor is het zo'n driekwartier rijden naar deze culturele stad. Zeker een aanrader tijdens deze Last Minute vakantie.