Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Pomorie

Last Minute Pomorie

  1. Last Minute
  2. Bulgarije
  3. Zwarte Zee
  4. Pomorie

Voor een ontspannen zonvakantie in Bulgarije zit je helemaal goed met een Last Minute Pomorie, een heerlijk rustig plaatsje aan de Zwarte Zee. Geniet van de minerale bronnen en van het adembenemende uitzicht op de rotsachtige kustlijn, of dompel je onder in een van de zoutbaden en neem een verzorgend modderbad. Je huid is weer babyzacht wanneer je terugkeert van je vakantie in Pomorie.

Last Minute Pomorie

Verzorgende modderbaden in Pomorie

Wellicht dat je bij de woorden 'wellness' en 'zonvakantie' niet gelijk aan Pomorie denkt, maar toch is dit Bulgaarse plaatsje aan de Zwarte Zee een heerlijke bestemming voor een ontspannen strandvakantie. Tijdens een Last Minute Pomorie ontdek je een van de juweeltjes van Bulgarije. Pomorie bevindt zich op een landtong in de Zwarte Zee en heeft een prachtig breed zandstrand waar je heerlijk kunt zonnebaden. Bovendien is het water niet diep en kristalhelder. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.

Pomorie dankt zijn populariteit vooral aan de minerale bronnen en verzorgende modderbaden die je hier kunt nemen. Reken maar dat je na een Last Minute Pomorie weer naar huis terugkeert met een perzikhuidje! En het werkt ook nog eens heel ontspannend, zo’n modderbad, dus je zit 's avonds helemaal zen aan het diner in het hotel van TUI.

Het klooster van St. George

Voor een vleugje cultuur tijdens je Last Minute Pomorie kun je terecht bij het klooster van St. George. Het klooster stamt nog uit het jaar 1856 en bevindt zich op ongeveer 2 kilometer van het 5 sterren hotel van TUI. Van buiten is het gebouw al behoorlijk indrukwekkend, maar de échte rijkdom bevindt zich binnen in het klooster. Hier vind je namelijk een schitterende collectie iconografische kunst. Ook heel bijzonder is de Thracische tumulus, een indrukwekkende tombe net buiten het centrum van Pomorie. Een bezoek aan deze tombe is een echte must voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van de Thraciërs.