Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Nieuwpoort

Last Minute Nieuwpoort

  1. Last Minute
  2. Curaçao
  3. Nieuwpoort

Op het laatste moment toch nog een paradijselijke vakantie ervaren? Dan is een Last Minute naar Nieuwpoort bijna niet te missen! Helderblauw water, wit zand en wuivende palmbomen, hier kom je gegarandeerd tot rust. Door het heldere water zul je tijdens het snorkelen de meest bijzondere koralen kunnen bewonderen. Die uitstapjes naar Klein Curaçao en Willemstad maken je vakantie helemaal af!

Last Minute Nieuwpoort
  • Vliegen met onze eigen TUI Dreamliner
  • TUI is dé Curaçao expert
  • Meer dan 3000 zonuren per jaar
  • Tropische vakanties op Curaçao

Dromen komen uit in Nieuwpoort

Nieuwpoort is een plaatsje aan de zuidoost kust van het Caribische eiland Curaçao en laat dromen letterlijk uitkomen. Door het 450 kilometer lange strand met spierwit fijn zand, het kraakheldere water, de wuivende palmbomen en de tropische temperaturen, lijkt Nieuwpoort wel uit een film te komen. Vanuit het luxe 5 sterren hotel van TUI aan Santa Barbara Beach sta je gelijk op dit hagelwitte strand. ’s Avonds kun je heerlijk eten in het centrum van Nieuwpoort, waar je vele luxe restaurants aantreft. Een vers visje op een van de terrassen gaat er vast prima in tijdens deze aantrekkelijke zonvakantie op Curaçao!

Snorkelparadijs bij Curaçao

Behalve tot rust komen, is een actieve vakantie ook goed mogelijk tijdens een Last Minute naar Nieuwpoort. Zo kun je door het extreem heldere water goed snorkelen en duiken. Dit kan al bij Santa Barbara Beach, direct voor de deur van het hotel van TUI waar je kunt verblijven. Wil je prachtige koralen zien? Dan is een uitstapje naar Klein Curaçao een aanrader. Dagelijks varen er verschillende boten naar dit prachtige eiland, waardoor je binnen een uurtje op dit onbewoonde eiland staat. Ook hier vind je stranden zoals je ze alleen maar in films ziet. Daarbij vind je onder water schitterende koraalformaties en verschillende onderwatergrotten. Een waar paradijs dus voor snorkelaars en duikers!

Vrolijke huisjes van Willemstad kleuren je dag

Wil je meer van het eiland zien? Met maar een kwartiertje rijden sta je vanuit Nieuwpoort al in Willemstad, de hoofdstad van Curaçao. Bij het zien van de huisjes in alle kleuren van de regenboog op de handelskade kan je dag eigenlijk al niet meer stuk. Dit stukje van Curaçao straalt namelijk een en al vrolijkheid uit. Loop je meer naar het centrum, dan zul je langs verscheidene oude gebouwen en bezienswaardigheden komen, waardoor je ook de nodige cultuur kunt snuiven tijdens een Last Minute in Nieuwpoort. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij het Fort Amsterdam, het grootste fort van het hele eiland. Zo geniet je niet alleen van de zon, zee en strand, maar krijg je ook nog iets mee van de cultuur!