VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Nordrhein-Westfalen

Last Minute Nordrhein-Westfalen

  1. Last Minute
  2. Duitsland
  3. Nordrhein-Westfalen

Een Last Minute Nordrhein-Westfalen brengt je naar een van de meest gevarieerde deelstaten van West-Duitsland. Hier sta je de ene dag in een bruisende stad als Bonn en wandel je de volgende door de beukenbossen van het Nationaal Park Eifel. Ook ontmoet je de machtige Rijn met zijn wijnlandschap en vele kastelen. Of wil je juist Last Minute op wintersport? Zet dan koers naar knus Winterberg, op amper 2 uur rijden van Nederland.

Last Minute Nordrhein-Westfalen
  • Imposante historische steden
  • Kuuroorden, kastelen en burchten
  • Wandelen in een groen landschap
  • Sfeervolle kerstmarkten
Bekijk alle Last Minutes Nordrhein-Westfalen (13)

Veel variatie in Nordrhein-Westfalen

Een Last Minute Nordrhein-Westfalen biedt verrassend veel variatie. Deze deelstaat ligt in het westen van Duitsland, tegen de Nederlandse grens aan. Dat betekent dat je deze vakantie maar gemiddeld 3 uur in de auto zit om je bestemming te bereiken. In Nordrhein-Westfalen vind je niet minder dan 12 natuurparken, de unieke Rijn-vallei met zijn wijngaarden en kastelen en tal van bruisende steden als Essen, Bonn en Münster. Houd je van de uitgestrekte Duitse wouden? Kies dan bijvoorbeeld voor een hotel van TUI in het dorp Schleiden. Dit ligt midden in het Eifel Nationaal Park, waar maar liefst 240 kilometer wandelroute door de beukenbossen slingert.

Last Minute skiën in Winterberg

Een Last Minute Nordrhein-Westfalen is het hele jaar door een goed idee. Zo weten veel Nederlanders het dorp Winterberg prima te vinden voor een korte wintersportvakantie. Winterberg ligt in Sauerland tussen een zevental 800 meter hoge bergen. Het gezellige dorp heeft een autovrij centrum, waar je tal van restaurants, hotels en appartementen vindt. Zo kun je hier overnachten in een 4 sterren appartement, op 2 minuten wandelen van de skiliften. Die brengen je in een paar minuten naar de skipistes van Skiliftkarussell Winterberg. In totaal ontdek je hier 27 kilometer piste, waar zowel beginners als gevorderden zich helemaal thuis voelen.

Bekijk alle Last Minutes Nordrhein-Westfalen (13)

Populaire bestemmingen

Winterberg(4) Winterberg