VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
St. Goar

Last Minute St. Goar

  1. Last Minute
  2. Duitsland
  3. Rijn
  4. Rijnland-Palts
  5. St. Goar

Verras je geliefde met een weekendje weg en boek een Last Minute St. Goar. Dit pittoreske dorp ligt in het zuidwesten van Duitsland, in de deelstaat Rijnland-Palts. Je verblijft er aan de oever van de Rijn, midden tussen de wijngaarden en bossen. Wandelen en fietsen doe je hier naar hartenlust, waarbij je het uitzicht op de Loreley-rots niet mag missen. Uitrusten doe je daarna met 'Kaffee und Kuchen' op een terrasje in St. Goar.

Last Minute St. Goar

Romantisch weekend in St. Goar

Een Last Minute St. Goar is geknipt voor een weekend met zijn twee. Dit dorp ligt namelijk op slechts 3,5 uur rijden vanaf Utrecht in Zuidwest-Duitsland, aan de oevers van de Rijn in de deelstaat Rijnland-Palts. Rondom St. Goar strekken wijngaarden, velden en bossen zich uit. Ideaal dus voor een romantische wandeling. Loop je de Loreleyblick-wandelroute, dan word je getrakteerd op een schitterend uitzicht op de Loreley-rots. Hier zou een sirene met haar lied schepen op de Rijn hebben laten zinken. Houd je ogen én oren dus goed open.

Fietsen langs de Rijn in St. Goar

Thuiskomen doe je tijdens een Last Minute St. Goar in het rustig gelegen hotel van TUI, gelegen op 3 kilometer ten noorden van het dorp, direct aan de Rijn. De langeafstandsroute EuroVelo 15 loopt hier vlakbij en zal vooral fietsliefhebbers aanspreken. Ook fiets je van hier gemakkelijk naar het dorpscentrum. Daar wandel je langs vakwerkhuizen, het grote Rheinfels kasteel op de heuvel en neem je 'Kaffee und Kuchen' op een terras aan de rivier. En ben je in september in St. Goar? Dan kun je er genieten van het evenement Rijn in Vlammen, een spectaculaire vuur- en lichtshow op varende boten.