Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Last Minute Titisee-Neustadt

Kies dit jaar voor een Last Minute Titisee-Neustadt en reis met eigen auto af naar het sprookjesachtige Zwarte Woud. Dit Zuid-Duitse natuurgebied laat zich het best ontdekken tijdens een actieve vakantie. Wandelen, fietsen en langlaufen zijn geliefde activiteiten. Ondertussen zorgt de Titisee voor waterpret. Vergeet niet om goed in te ademen, want de lucht rondom de Titisee zou een heilzame werking hebben.

Last Minute Titisee-Neustadt
Bekijk alle Last Minutes Titisee-Neustadt (3)

Op ontdekking in het Zwarte Woud

Altijd al eens op een actieve manier het sprookjesachtige Zwarte Woud in Duitsland willen bewonderen? Boek dan een Last Minute Titisee-Neustadt en reis met de auto af naar deze stad. De dichtbegroeide bossen liggen bij aankomst aan je voeten. Trek de wandelschoenen aan of pak de mountainbike erbij en trek er op uit. Volgens de legende heeft de frisse lucht bij de Titisee een heilzame werking, dus haal af en toe diep adem. Zoals de naam al doet vermoeden verblijf je tijdens de actieve vakantie in Titisee-Neustadt aan het gelijknamige meer. Zeilen, kanoën en zwemmen zorgen voor heel wat waterpret en verkoeling.

Winterpret aan de Titisee

Ook in de wintermaanden is het tijdens een Last Minute Titisee-Neustadt goed toeven in het Zwarte Woud. De besneeuwde bossen en het bevroren meer geven het landschap een romantische uitstraling. Tijdens de wintersport kun je hier goed langlaufen en wandelen door de sneeuw. Of schaatsen op de Titisee. Neem zeker een kijkje bij de Hochfirstschanze waar de locals trainen voor officiële wereldbekerafdalingen. Of zoek de 3,2 kilometer lange natuurrodelbaan op waar je zelf de ‘need for speed’ kunt testen. Bijkomen doe je aan het eind van de dag in het hotel of het appartement van TUI.

Bekijk alle Last Minutes Titisee-Neustadt (3)