Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Weissenhäuser Strand

Aan de Duitse Oostzeekust kun je ontspannen in Weissenhäuser Strand. Dit dorpje met gelijknamig strand ligt vlakbij de Hanzesteden Lübeck en Kiel. Het goudgele strand is vrij van massatoerisme en biedt uitzicht op de baai van de Kieler Burcht. Imposante cruiseschepen en veerboten naar Scandinavië varen af en aan. Is het tijdens de Last Minute Weissenhäuser Strand slecht weer? Zoek dan het subtropisch zwembad op.

Last Minute Weissenhäuser Strand

Strand aan de Duitse Oostzeekust

Zoals de naam al doet vermoeden draait het tijdens een Last Minute Weissenhäuser Strand om het strand. En zonnen op de goudgele stranden doe je hier in alle rust. Het dorp ligt aan de baai van de Kieler Burcht dat behoort tot de Duitse Oostzeekust. Deze regio is nog ongerept en onontdekt en dus ideaal voor een rustige zonvakantie. De glooiende duinen, dobberende zeilboten en het gouden zand zorgen voor een schilderachtig plaatje. In de verte kun je de veerboten naar Scandinavië voorbij zien varen. En ook imposante cruiseschepen varen af en aan. Is het een dag slecht weer? Dan biedt het subtropisch zwembad op het vakantiepark van TUI uitkomst.

Sightseeing in de Hanzesteden

Cultuurliefhebbers kunnen tijdens een Last Minute Weissenhäuser Strand niet om de steden Lübeck en Kiel heen. Beide Hanzesteden liggen op een half uur rijden van het vakantiepark in Weissenhäuser Strand. Dankzij de middeleeuwse stadspoorten, historische patriciërs huizen en bakstenen kerken staat Lübeck op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Dit is dan ook de ideale stad voor een dag vol sightseeing. De havenstad Kiel is een echte studentenstad en dankzij de vele winkels, evenementen en cafés erg bruisend. Beklim hier de 67 meter hoge toren van het oude raadhuis om uit te kijken over de stad. Of zoek een terrasje op in de Altstadt waar vers gevangen vis gefrituurd in bierdeeg op de menukaart staat.