Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Last minute Castellane

Voor actievelingen is een Last Minute Castellane een goed idee. Het sfeervolle Franse stadje in de Provence is tegen een groene heuvel opgebouwd en bestaat uit middeleeuwse huizen en smalle straten. Struinen kun je hier prima doen. En dankzij de ligging aan de Verdon-rivier kun je er ook goed kajakken. Door de indrukwekkende Gorges du Verdon bijvoorbeeld. Bijkomen doe je ’s avonds op het balkon van de villa met een wijntje.

Op ontdekking in sfeervol Castellane

Verscholen tussen de bossen van de Franse Provence ligt het authentieke stadje Castellane. Dankzij de ligging op een heuvel aan de Verdon-rivier en dankzij de middeleeuwse huizen en smalle straatjes is Castellane erg fotogeniek. Vooral in de avonduren kun je hier heerlijk ronddwalen. Verdwalen doe je niet dankzij de Pentagonale toren op het dorpsplein. Ondertussen zakt de zon achter de heuvels en wordt het stadje extra sfeervol met de straatverlichting aan. Zie je jezelf al zitten op een terras met een wijntje op tafel? Al kun je tijdens een Last Minute Castellane dat wijntje ook opdrinken op het balkon van de luxe villa of het terras voor de stacaravan.

Kajakken door de Gorges du Verdon

Voor kajakkers en kanoliefhebbers is een Last Minute Castellane een goed idee. Op dit gedeelte van de Verdon-rivier is het nog niet zo druk en kun je ongestoord je favoriete watersport beoefenen. Wie drukte niet erg vindt kan koers zetten naar de Gorges du Verdon en hier gaan kanoën. De ‘Grand Canyon van Europa’ is dankzij de steile rotswanden en het turquoise gekleurde water enorm indrukwekkend. Gelukkig kun je door de 25 kilometer lange kloof ook prima wandelen en mountainbiken. Bijkomen kan daarna op de 4 sterren camping van TUI bij Castellane.

Bekijk alle Last Minutes Castellane (2)