Profiteer nu nog van niet aanbetalen!
 • Extra korting
 • Niet aanbetalen
 • TUI Vroegboekgarantie
Coutures

Last Minute Coutures

 1. Last Minute
 2. Frankrijk
 3. Loire
 4. Pays de la Loire
 5. Coutures

Tijdens een Last Minute Coutures in de Franse Loirestreek ben je nooit ver verwijderd van een middeleeuws kasteel of een veld vol heerlijk geurende lavendel. Trek er vanaf de camping van TUI in Coutures op uit en ontdek het imposante Château de Montsabert. Of ga op de sportieve toer en maak een fietstocht langs de rivier de Loire. Met het zonnetje op je gezicht voel je je al fietsend als God in Frankrijk.B3

Last Minute Coutures
 • Aan de rivier de Loire
 • Vele karakteristieke kastelen
 • Een streek voor fijnproevers
 • De wondere wereld van Terra Botanica

Kamperen in Coutures

In alle rust de schoonheid van de Franse Loirestreek ontdekken? Dat kan tijdens een Last Minute Coutures. De camping van TUI wordt omringd door de schitterende natuur waar de Loirestreek bekend om staat: glooiende velden vol heerlijk geurende lavendel en wijngaarden waar rode en witte druiven glimmen in de Franse zon. En alsof dat nog niet genoeg is, vind je hier in de omgeving ook een aantal indrukwekkende bezienswaardigheden. Een daarvan is het middeleeuwse kasteel Château de Montsabert. Je kunt het vanaf de tent zien liggen! Een ideaal uitje voor een familievakantie: de kids kunnen hier naar hartenlust riddertje spelen terwijl jij de witstenen torens en kasteeltuin bewondert.

Fietsen langs de Loire

Toe aan een wat actiever uitje? Huur een fiets en ontdek de natuurrijke omgeving tijdens een fietstocht langs de rivier de Loire. Onderweg passeer je uitgestrekte velden en de kenmerkende wijngaarden waar druivenplukkers de oogst verzamelen om wijn van te maken. Van fietsen krijg je trek, maar gelukkig kun je eenmaal terug op de camping gelijk terecht in het restaurant voor een grote ijscoupe. Ga je voor vanille, fraise, of toch pistache..?