Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Fouras

Volgend weekend flaneren over een Franse boulevard? Boek dan nu een Last Minute Fouras. Deze badplaats ligt aan de westkust van Frankrijk, in de regio Poitou-Charentes. Je geniet er van het echte strandleven: slenteren langs de Atlantische Oceaan en zonnebaden op het zandstrand van Plage Sud... Wil je liever een actieve Last Minute? Kies dan voor fietsvakantie in de omgeving van Fouras en ervaar Charente-Maritime op zijn best.

Last Minute Fouras

Frans strandleven in Fouras

Boek een Last Minute Fouras en wie weet geniet je komend weekend al van het Franse strandleven. De badplaats Fouras vind je in de regio Poitou-Charentes in West-Frankrijk. De regio staat bekend om zijn eindeloze zandstranden. Fouras is een typisch Franse badplaats waar villa's de lange boulevard flankeren. Vanuit het appartement van TUI kun je zelfs Fort Boyard en Île d'Oléron zien liggen. Ook fijn: het appartement ligt direct aan Plage Sud, een van de 5 stranden van Fouras. Trek de slippers dus aan, pak de handdoek en zonnebrandcrème mee en ga genieten van die heerlijke Franse zon...

Fietsvakantie in Fouras

Het gevarieerde landschap rondom Fouras is zeer geschikt voor een fietstocht of 2 tijdens een Last Minute. Fouras is het ideale startpunt voor een fietsroute langs de Charente-rivier, waar je oesterkwekerijen en tientallen vissershuisjes op hoge palen ziet. Wil je het liefst elke dag fietsen? Boek dan een 8-daagse fietsvakantie waarbij je verschillende steden en dorpen in Charente-Maritime aandoet, zoals Saintes en Fouras. Onderweg verblijf je op campings inclusief zwembad. Zo kun je na een dag op de fiets nog even afkoelen met een duik voor je gaat smullen van een Frans diner.