VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
La Ciotat

Last Minute La Ciotat

  1. Last Minute
  2. Frankrijk
  3. Côte d'Azur
  4. La Ciotat

Tijdens een Last Minute in La Ciotat kan een bezoek aan het nabijgelegen Parc national des Calanques niet ontbreken. Waar de hoge kalksteenwanden steil aflopen in de azuurblauwe Middellandse Zee. En ook een dagtrip naar de culturele bezienswaardigheden van Marseille is een echte aanrader. Zoek je het liever nog dichter bij de camping in Zuid-Frankrijk? Strijk dan neer onder een pijnboom op het gouden Grande Plage.

Last Minute La Ciotat

Natuurlijke Last Minute La Ciotat

Aan natuurlijke bezienswaardigheden geen gebrek tijdens een Last Minute in La Ciotat. De omgeving van de Zuid-Franse badplaats staat namelijk bekend om de calanques. In het nabijgelegen Parc national des Calanques bijvoorbeeld, waar je tal van deze diepe valleien met steil in zee aflopende rotswanden vindt. En neem vooral je camera mee, want de grillige grijze kalksteenkliffen aan de azuurblauwe Middellandse Zee leveren betoverende plaatjes op. Heb je ook je zwemspullen meegenomen? Ga dan op zoek naar het kiezelstrandje van de Calanque d'En-Vau, verscholen tussen de indrukwekkende rotsformaties. Vanaf hier loop je tijdens een vakantie aan de Côte d'Azur zo het heldere water in.

Zonnige strandvakantie in Frankrijk

Aanbid je de zon liever op een van de vele gouden zandstranden aan de Côte d'Azur? Leg dan je handdoek neer onder een van de heerlijk geurende pijnbomen op het Grande Plage van Ciotat. Waar je de zomermaanden van volop zon een aangename temperaturen geniet. Ideaal dus voor een Last Minute naar La Ciotat, als het weer in Nederland even niet meezit. Genoeg op het strand geluierd? Dan ben je vanaf de luxe camping van TUI ook zo bij de culturele bezienswaardigheden van kuststad Marseille. Het 17e eeuwse Fort Saint-Jean bijvoorbeeld, gelegen aan de oude haven. En het park Jardin de Vestiges, met overblijfselen van de Griekse nederzetting Massalía.