Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
La Ciotat

Last Minute La Ciotat

  1. Last Minute
  2. Frankrijk
  3. Côte d'Azur
  4. La Ciotat

Begeef u deze week naar een idyllisch landschap van uitgestrekte stranden en rotsachtige baaitjes van de Côte d'Azur tijdens een Last Minute La Ciotat. In deze Franse badplaats is het fijn dwalen in de oude haven waar de bootjes dobberen en de smalle straatjes die leiden naar de oudste bioscoop ter wereld: het Eden Theater. Voor een beetje extra rust, kunt u terecht in Parc du Mugel met zijn exotische tuinen en verlaten strandjes.

 

Last Minute La Ciotat

Dobberende bootjes en mediterrane kleuren

De badplaats La Ciotata is gezeteld in de groene kloof Golf van Amoer aan de Côte d’Azur. Nadat u uw koffers heeft uitgepakt in uw luxe stacaravan kunt u een sprintje trekken naar de Middellandse Zee vanaf het kilometers lange witte zandstrand van Les Lecques. Na een verfrissende duik kunt u al luierend wat nieuwe energie opdoen voor de volgende dag. Er is namelijk genoeg te doen tijdens een Last Minute La Ciotat.

Op zo’n 3 kilometer van uw camping van TUI ligt het charmante centrum van La Ciotat. Vooral de oude haven van het stadje is een plaatje met haar dobberende bootjes en statige 17e eeuwse panden in mediterrane kleuren. Ook zijn er hier gezellige terrassen te vinden vanaf waar u dit plaatje waar kunt nemen met een lekkere 'Bourride de Lotte'. Later op de dag kunt u via de kronkelige steegjes langs leuke souvenirwinkels lopen die naar de toeristische trekpleister van La Ciotat leiden: het Eden Theater. In deze oudste bioscoop ter wereld toonden de gebroeders Lumière in 1889 hun eerste film met bewegende beelden.

Een fantastisch uitzicht vanaf Le Grand Belvédère

Echte natuurliefhebbers komen absoluut aan hun trekken tijdens een Last Minute La Ciotat. Trek er eens een middag op en ontde4k tijdens uw autovakantie Frankrijk het fjordachtige landschap vol robuuste rotsen en kliffen van het Parc des Calanques.

Of laat u verbluffen door Parc du Mugel in het zuiden van La Ciotat aan de voet van Massif du Cap de l'Aigle. Dit juweeltje vormt met haar exotische tuinen met palmbomen en weelderige bloemen een rustgevende groene oase. Ga heerlijk picknicken op een van de ‘verlaten’ strandjes aan de kust of neem de trappen naar boven voor een fantastisch uitzicht over La Ciotat en omgeving vanaf het uitkijkpunt Le Grand Belvédère.