Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Last minute La Grande-Motte

In het zuiden van Frankrijk is de stad La Grande-Motte uniek te noemen. Dat komt omdat het stadsbeeld bepaald wordt door piramide-vormige gebouwen. Om ook het vele groen niet te vergeten. Tijdens een Last Minute La Grande-Motte kom je tijdens het sightseeing ogen tekort. Bijkomen doe je op Plage du Levant aan de Middellandse Zee. Of geniet in de luxe jachthaven van een goed glas wijn bij een van de terrassen.

Last Minute La Grande-Motte

Piramides in Frankrijk

Groots kun je een Last Minute La Grande-Motte wel noemen. En dat heeft deze Franse stad vooral te danken aan de indrukwekkende architectuur en de luxe jachthaven. De ontwerper van La Grande-Motte heeft zich namelijk laten inspireren door de historische piramides van Mexico. Het stadsbeeld wordt dan ook gedomineerd door hoge flats in piramide-vorm. En dan hebben we de luxe zeilboten in de jachthaven van La Grande-Motte nog niet eens genoemd. Tijdens het flaneren door de stad kom je ogen tekort. Bijkomen van het sightseeing doe je in het appartement van TUI. Plons het zwembad in om op te frissen of geniet op het balkon van het appartement van een Frans wijntje.

Ontspannen in La Grande-Motte

Ook voor natuurliefhebbers en zonaanbidders is er genoeg te zien tijdens een Last Minute La Grande-Motte. De stad bestaat voor 70% uit dennen, oleander en tamarisk. Bijkomen onder een schaduwrijk plekje is in La Grande-Motte dan ook geen enkel probleem. Liefhebbers van zon, zee en strand kunnen koers zetten naar de stranden aan de Middellandse Zee. Het appartement van TUI staat op loopafstand van Plage du Levant, dus je bent er zo. Nog niet lui geworden van de hele dag zonnen? Dan zorgen de sfeervolle restaurants, de Thalasso spa en het casino van La Grande-Motte ’s avonds voor vermaak en ontspanning.