Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute La Rochelle

Volop zon, een gemiddelde zomertemperatuur van 25 graden en de lekkerste gerechten vers uit de zee. Dat is het recept van een Last Minute La Rochelle. Deze havenstad vind je aan de westkust van Frankrijk in de regio Poitou-Charentes. Je komt er om te zonnebaden op het Plage des Minimes, te genieten van visgerechten op een terras aan de Vieux Port én om te fietsen natuurlijk. Zo pak je bijvoorbeeld een stukje Vélodyssée mee.

Last Minute La Rochelle
  • Rebelse koopmansstad
  • Beroemde bezienswaardigheden
  • Kerken en straten met arcades
  • Een echte muziekstad
Bekijk alle Last Minutes La Rochelle (1)

Last Minute vakantie in La Rochelle

Op de valreep op vakantie naar de Franse kust? Boek dan een Last Minute La Rochelle. Deze middeleeuwse havenstad ligt aan westkust van Frankrijk, in de regio Poitou-Charentes. Je komt hier om te genieten van zon, zee, strand en de stad. Vanuit het 4 sterren hotel van TUI wandel je in 20 minuten naar het kiezel-zandstrand Plage des Minimes bij de haven van La Rochelle. Rol de handdoek maar uit en het genieten kan beginnen! Toch hongerig geworden van het zonnebaden? Wandel dan naar de Vieux Port van La Rochelle, waar visrestaurants zij aan zij zitten. Al smullend van langoustines in Franse stijl heb je uitzicht op de 3 middeleeuwse torens van La Rochelle: Tour de la Lanterne, Tour de la Chaîne en Tour Saint-Nicolas.

Fietsen op de Vélodyssée

La Rochelle is een prima startpunt voor een fietstocht. Honderden fietspaden doorkruisen het vlakke landschap en de velden rondom de stad. Een van de bekendste routes is de Vélodyssée, een fietsroute van 1.200 kilometer van Frans Baskenland tot Bretagne. Een deel ervan loopt dwars door La Rochelle. Ook de iets verder noordelijk gelegen baai van l'Aiguillon is een aanrader voor een fietstocht. Houd je ogen er zeker open voor zeldzame trekvogels. En wist je dat je tijdens een Last Minute La Rochelle eenvoudig de oversteek kunt maken naar Île de Ré? Daar fiets je langs onder andere zoutpannen, oesterkwekerijen en wijngaarden.

Bekijk alle Last Minutes La Rochelle (1)