VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
La Rosière

Last Minute La Rosière

  1. Last Minute
  2. Frankrijk
  3. Franse Alpen
  4. La Rosière

Tijdens een Last Minute in La Rosière ligt 152 kilometer aan blauwe, rode en zwarte piste aan je voeten. En vanuit de Franse Alpen suis je in skigebied Espace San Bernardo zo de grens over, Italië in. Doe je het tijdens een vakantie in Frankrijk liever wat rustiger aan? Maak dan een boswandeling naar het centrum van La Rosière. Of geniet vanaf uitzichtpunt Panoramic Experience van het uitzicht op de hoge Mont Blanc.

Last Minute La Rosière

Winterse Last Minute La Rosière

Droom je 's winters van hoge bergtoppen en een dik pak sneeuw? Wie bij TUI een Last Minute naar La Rosière boekt, staat deze week nog op de lange latten in de Franse Alpen. Helemaal fijn: je boekt bij ons een wintersportvakantie in Frankrijk inclusief skipas. Voor onbeperkt skiplezier op de 152 kilometer aan blauwe, rode en zwarte piste van skigebied Espace San Bernardo. Deels in Frankrijk, en deels in Italië gelegen. Gaat ook de beginnerspiste je nog niet helemaal goed af? Neem dan eerst lessen bij de skischool. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor het oefenen van de bochten op de brede Tétraspiste, met panoramische uitzichten op de hoge Alpentoppen.

Uitzicht op de Mont Blanc

Natuurlijk kun je tijdens een Last Minute in La Rosière veel meer dan alleen skiën. Jaloersmakende selfies maken om het thuisfront mee te verrassen bijvoorbeeld. Neem de Fort Express kabelbaan naar 2383 meter hoogte. Waar je vanaf uitkijkplatform Panoramic Experience een panoramisch uitzicht hebt over de uitgestrekte sneeuwvlakten van Frankrijk én Italië. En ook de bijna 5000 meter hoge top van de Mont Blanc zie je vanaf hier liggen. Maar je kunt tijdens een vakantie in de Alpen natuurlijk ook een boswandeling maken naar het centrum van La Rosière. Voor een gezellige kaasfondue in een van de restaurants.