COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Lit-Et-Mixe

Last Minute Lit-Et-Mixe

  1. Last Minute
  2. Frankrijk
  3. Aquitaine
  4. Atlantische Kust-Aquitaine
  5. Landes
  6. Lit-Et-Mixe

Tijdens een Last Minute Lit-Et-Mixe heb je geen kind aan de kinderen. Die hebben namelijk waterpret voor 10 dankzij het zwemparadijs op de camping en het nabijgelegen zandstrand van Cap de L'Homy. Het dorp Lit-Et-Mixe vind je aan de zuidwestkust van Frankrijk in de regio Aquitaine. Pijnboombossen strekken zich uit tot aan de gouden stranden bij de Atlantische Oceaan: een schitterend landschap om eens op de fiets te verkennen.

Last Minute Lit-Et-Mixe

Waterpret in Lit-Et-Mixe

Zoek je op de valreep een strandvakantie voor het hele gezin? Boek dan een Last Minute Lit-Et-Mixe. Dit dorp ligt aan de zuidwestkust van Frankrijk, in de regio Aquitaine. Waterratten zitten hier goed, want Aquitaine betekent letterlijk 'land van water'. Dat blijkt ook wel als je aankomt op de 5 sterren camping van TUI, net buiten het dorp. Een groot deel van de tropische tuin wordt namelijk in beslag genomen door een zwemparadijs met glijbanen, binnen- en buitenzwembad én 2 kinderzwembanen. Uiteraard mag een dagje strand niet ontbreken. Maak dan gebruik van de shuttleservice van de camping. Die brengt je namelijk in amper 10 minuten naar het zandstrand van Cap de L'Homy.

Fietsen bij Lit-Et-Mixe

Het vlakke landschap vol pijnboombossen rondom Lit-Et-Mixe is geknipt voor urenlange fietstochten. Er liggen meerdere routes bij het dorp, waaronder de Vélodyssée. Deze langeafstandsroute telt in totaal 1.200 kilometer en loopt gedeeltelijk langs Lit-Et-Mixe. Ook eenvoudige routes vind je hier in overvloed, dus er is keus genoeg. Eerste bestemming van de dag is sowieso de ochtendmarkt in Lit-Et-Mixe. Hier koop je vers fruit en een Frans stokbrood voor de lunch later op de dag. Geen fiets meegenomen? Geen nood, want bij de camping kun je tijdens een Last Minute Lit-Et-Mixe een stalen ros huren.