VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Litteau

Last Minute Litteau

  1. Last Minute
  2. Frankrijk
  3. Normandië
  4. Litteau

Een Last Minute Litteau is gewoon gemaakt voor families. Dit dorp ligt in het noordwesten van Frankrijk, in Normandië. De omringende groene velden en bossen maken Litteau tot een rustige vakantiebestemming. Dankzij de zwembaden, sportmogelijkheden en animatie hoeven de kids zich hier niet te vervelen. Zoek je inspiratie voor een uitje? Rijd dan eens naar de D-Day stranden bij Colleville-sur-Mer en de klif van Pointe du Hoc.

Familievakantie in Litteau

Toch nog met de kinderen op vakantie in Frankrijk? Boek dan een Last Minute Litteau. Dit kleine dorp ligt in Noordwest-Frankrijk, in Normandië. Omringd door uitgestrekte velden en bossen is Litteau een oase van rust. Je verblijft er op een 4 sterren camping van TUI, waar kinderen koning zijn. Zwembaden, sportfaciliteiten, animatie en een kinderclub: niemand hoeft zich hier te vervelen. En huur ook eens een fiets voor tocht door de velden en het bos van Cerisy. Dan kom je onderweg langs kastelen en charmante dorpskernen. Moegefietst? Koers dan terug naar de camping voor een welverdiend glas calvados bij de stacaravan.

Excursies vanuit Litteau

Litteau is een uitstekende uitvalsbasis om Normandië beter te leren kennen. Een must om tijdens je vakantie te bezoeken zijn de D-Day stranden. Hier kwamen in 1944 duizenden geallieerden aan land. Het strand bij Colleville-sur-Mer, Omaha Beach, is tegenwoordig een monument voor alle soldaten die daarbij om het leven kwamen. Zeer indrukwekkend is de hier gelegen militaire begraafplaats. Rijd tijdens de Last Minute Litteau ook zeker naar Pointe du Hoc. Deze klif ligt er nu precies zo bij als 70 jaar geleden. Kraters van de beschietingen en kapotgeschoten Duitse bunkers zijn de opvallendste sporen die de strijd hier achterliet.

Bekijk alle Last Minutes Litteau (1)