Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Menton

Geniet tijdens een Last Minute Menton van een ontspannen strandvakantie aan de Middellandse Zee. Deze populaire Franse badplaats beschikt over een prachtige boulevard met talloze leuke winkeltjes en een heerlijk zandstrand waar geen eind aan lijkt te komen. Breng ook een bezoek aan de nabijgelegen botanische tuinen van Le Val Rahmeh en bewonder de exotische planten en bloemen. Menton est magnifique!

Last Minute Menton

Zonnebaden op het strand van Menton

Tijdens een Last Minute Menton ontdek je een bruisende badplaats met sensationele uitzichten en een heerlijk zandstrand. Ideaal voor een ontspannen zonvakantie aan de Franse Cote d’Azur! In het centrum vind je een mix van mode- en traditionele winkeltjes met typisch Franse producten. Charmante pleinen worden verbonden door kronkelige straatjes, en wanneer je tijdens het struinen een blik over je schouder werpt, zie je tussen de huizen door het helderblauwe water van de Middellandse Zee. Het centraal gelegen hotel van TUI bevindt zich op slechts 200 meter van het strand, ideaal toch? En met meer dan 300 dagen zon per jaar ben je verzekerd van een lekker vakantiekleurtje aan het eind van je vakantie!

Exotische bloemenpracht in Le Val Rahmeh

Zin in een leuk uitstapje? Breng een bezoek aan de botanische tuinen van Le Val Rahmeh op ongeveer 15 minuten rijden van Menton. Wandel op je gemak door de tuinen en laat je betoveren door de magische geuren en kleuren van de vele exotische planten en bloemen. C’est magnifique! Trek gekregen na het wandelen? Ook lekker eten en drinken kan tijdens een Last Minute Menton in overvloed. Bestel een plat-du-jour in een van de vele restaurantjes aan de Promenade du Mer, de boulevard van Menton, en geniet tijdens het eten van het sensationele uitzicht op de Middellandse Zee.