NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Nîmes

Aan culturele bezienswaardigheden geen gebrek tijdens een Last Minute Nîmes. Ga terug naar de tijd van de Romeinen tijdens een theatervoorstelling in de Arena van Nîmes. En tel de Korinthische zuilen van het Maison Carrée. Of maak kennis met de nieuwere trekpleisters van de Franse stad. In het Carré d'Art voor moderne kunst. Om daarna een gezellig terrasje op te zoeken voor typisch Zuid-Franse cassoulet.

Last Minute Nîmes

Romeinse Last Minute Nîmes

Nice, Parijs... maar je kunt bij TUI ook een Last Minute naar Nîmes boeken voor een stedentrip in Frankrijk. Een zonnige stedentrip, want tijdens een vakantie in Nîmes rijd je vanuit Nederland in een uur of 10 naar het zuiden van Frankrijk. Waar je vanuit een hotel van TUI zo in het hart van de stad bent. Tussen de Romeinse bezienswaardigheden waar Nîmes bekend om staat. Bewonder de bijzonder goed bewaard gebleven Arena van Nîmes, eens gebouwd voor gladiatorengevechten maar tegenwoordig in gebruik voor concerten en theatervoorstellingen. En neem ook vooral een kijkje bij het Maison Carrée: een van de best bewaarde Romeinse tempels ter wereld met Korinthische zuilen en prachtige plafondversieringen.

Cultuur snuiven in Zuid-Frankrijk

Niet alleen voor Romeinse bezienswaardigheden kun je kiezen voor een Last Minute naar Nîmes. Bezoek bijvoorbeeld het glazen Carré d'Art - Musée d'Art Contemporain voor een grote collectie moderne kunstwerken van onder andere Suzanne Lafont en Walid Raad. Maar je kunt natuurlijk ook een wandeling maken door de smalle, geplaveide straatjes en steegjes van de stad. Tot je een gezellig terras tegenkomt voor cassoulet. Aan het Place du Chapitre bijvoorbeeld, met uitzicht op de Cathédrale Notre-Dame-et-Saint-Castor. Of neem je liever plaats in het restaurant van een hotel in Nîmes, gelegen in een bosrijke omgeving? Met het hele gezin, want je kunt bij TUI kamers voor wel 8 personen boeken!