VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Parijs-Ile de France

Last Minute Parijs-Ile de France

  1. Last Minute
  2. Frankrijk
  3. Parijs-Ile de France

Na een dagje sightseeing in Parijs de rust en de ruimte opzoeken? Dan is een Last Minute Parijs-Ile de France echt iets voor jou. Deze regio in het noorden van Frankrijk dankt zijn gezicht aan de sprookjesachtige bossen en riviertjes waar je goed kunt kanoën. Al kun je er ook goed paardrijden langs kastelen als Versailles. En tijdens een Last Minute Parijs-Ile de France kun je ook een bezoek brengen aan Disneyland Parijs.

Last Minute Parijs-Ile de France
Bekijk alle Last Minutes Parijs-Ile de France (37)

De sprookjesachtige natuur rondom Parijs

Je gedachten bij Parijs-Ile de France gaan vast meteen uit naar de 'stad van de liefde'. Maar Ile de France is zoveel meer dan alleen Parijs. Deze regio in het noorden van Frankrijk staat bekend om de vele natuurgebieden waar je goed kunt wandelen en kanoën. Om over paardrijden langs uitgestrekte graanvelden en historische kastelen (zoals Versailles) nog maar te zwijgen. Parijs-Ile de France is de perfecte bestemming voor een actieve vakantie. Die je in alle rust doorbrengt. Bij TUI kun je tijdens een Last Minute Parijs-Ile de France verblijven op een camping aan de rand van Parijs. Of kies voor een heus kasteelhotel en beleef je eigen sprookje.

Van Parijs naar Disneyland

Om de Lichtstad kun je niet heen tijdens een Last Minute Parijs-Ile de France. Bij TUI kun je zelfs verblijven in een luxe 4 sterren hotel nabij de Eiffeltoren. Maak een boottocht over de Seine, bewonder de Sacré Coeur en struin door de geplaveide straatjes van sfeervol Montmartre. Bijkomen van alle indrukken doe je op een terras bij een bistro met een goed glas wijn en mandje met vers stokbrood. Altijd al eens Disneyland Parijs willen bezoeken? Tijdens een vakantie in Parijs-Ile de France ben je er zo met eigen auto. Niet alleen de spannende attracties en spectaculaire shows van dit attractiepark zijn onvergetelijk. Ook de foto's die je maakt met de bekende Disney-figuren zorgen nog voor jaren napret.

Bekijk alle Last Minutes Parijs-Ile de France (37)