Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Pyreneeën

Last Minute Pyreneeën

  1. Last Minute
  2. Frankrijk
  3. Pyreneeën

Ga er op korte termijn tussenuit en boek een Last Minute Pyreneeën. In circa 13 uur rijd je naar deze natuurlijke grens in Zuid-Frankrijk tussen West-Europa en het Iberische schiereiland. Het sfeervolle hotel van TUI in bedevaartsoord Lourdes is je uitgangspunt tijdens deze autovakantie. Bezoek idyllische plaatsen. Trek de Grotte de Niaux in. Of waan je in de Tour de France door de Col d’Aubisque en Col du Tourmalet te beklimmen.

Ontdek Last Minute de Franse Pyreneeën

Trek de deur van je hotel van TUI achter je dicht en ontdek de Franse Pyreneeën. Strik je veters maar goed vast want talloze schilderachtige plaatsen wachten op je komst. Binnen slechts een half uur rijden vanuit Lourdes bevind je je in plaatsen als Tarbes, Pontacq en Trébons. Trek je liever de wijde natuur in? Tijdens een Last Minute Pyreneeën mag een goede wandeluitrusting zeker niet ontbreken. Wandel langs steile afgronden en ruige rotspartijen. Denk ook aan eten en drinken. Tijdens je wandeltochten zijn er genoeg plekken om te genieten van de mooie natuur om je heen.

Bedevaartsoord Lourdes in de Pyreneeën

De comfortabele kamer in het hotel van TUI bevindt zich midden in Lourdes in de Franse Pyreneeën. Wist je dat deze populaire vakantiebestemming het meest bezochte bedevaartsoord uit de christelijke wereld is? Volgens de legende zijn de Maria verschijningen van St. Bernadette’s de reden dat vele duizenden pelgrims jaarlijks naar Lourdes komen. Naast alle heiligdommen heeft Lourdes nog veel meer te bieden. Bezoek tijdens een Last Minute Pyreneeën in de zomer de overdekte markt van Lourdes. Hier vind je diverse lokale delicatessen waaronder alpenkazen, hammen en jams. Nog energie over? Bezoek dan Chateau-Fort-Lourdes. Geniet van een onwaarschijnlijk mooi uitzicht over de stad en de Pyreneeën terwijl je dit fort beklimt.

Bekijk alle Last Minutes Pyreneeën (2)