Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Soulac sur Mer

Boek een Last Minute naar Soulac-sur-Mer en je staat binnen no-time op het strand! Deze Franse badplaats aan de Atlantische kust is dé plek voor een actieve familievakantie met kinderen of een rustige strandvakantie. Bereid je voor op zwoele zomerdagen met romantische strandwandelingen, wilde familie-avonturen en beroemde wijn uit deze streek, de Médoc. En dat alles vanuit je eigen luxe stacaravan op een 4 sterren camping.

Last Minute Soulac sur Mer
Bekijk alle Last Minutes Soulac sur Mer (1)

Ontspannen autovakantie Soulac-sur-Mer

In de sfeervolle badplaats Soulac-sur-Mer in West-Frankrijk, 100 kilometer boven Bordeaux, zal iedere strandliefhebber zich snel thuis voelen. Lekker uitwaaien in de zilte zeelucht en bruin worden onder de Franse zon aan de Atlantische kust. 's Avonds keer je uitgerust en tevreden terug naar de luxe stacaravan, waar je in de knusse kitchenette zelf een heerlijk diner kunt bereiden. Een Last Minute Soulac-sur-Mer is een familievakantie bij uitstek, want op de 4 sterren camping van TUI zullen de kinderen zich zeker niet vervelen. Laat ze lekker spetteren in het verwarmde buitenbad of nieuwe vriendjes ontmoeten in een van de kidsclubs.

Last Minute naar Soulac-sur-Mer

Tijdens een middag in het levendige Soulac-sur-Mer spot je verrassende bezienswaardigheden. In de Romaanse kathedraal Notre-Dame-de-la-Fin-des-Terres heerst een bijzondere sfeer. Dit bouwwerk lag vroeger bedolven onder het zand van verschuivende zandduinen en is nu uitgegraven zodat nieuwsgierige toeristen haar prachtige eenvoud kunnen bewonderen. In avonturenpark ‘Forêt de Robin’ kruipen de kids in de huid van Robin Hood of Kleine Jan en leren ze een stevig staaltje boogschieten, rondslingerend in de bomen.

Médoc: de smaak van Frankrijk!

Een bezoek aan het chique chateau Lafite-Rothschild in de buurt van Soulac-sur-Mer is een waar feest voor de smaakpapillen. Hier kun je de volle rode wijnen uit de Médoc proeven en genieten van de wijngaard. Terwijl je tijdens een Last Minute Soulac-sur-Mer het glooiende Franse landschap doorkruist, zie je nog meer prachtige kastelen van eeuwenoude wijnfamilies. In de beschutting van je eigen ‘paleisje’, de luxe stacaravan, organiseer je met gemak zelf een proeverij. Zet de verse mosselen maar op het vuur en ontkurk de eerste fles: een onvergetelijke avond in Soulac-sur-Mer kan beginnen!

Bekijk alle Last Minutes Soulac sur Mer (1)