Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Gouvia

Last Minute Gouvia

  1. Last Minute
  2. Griekenland
  3. Corfu
  4. Gouvia

Op strandvakantie met een bruisend nachtleven, maar wil je het liefst zo snel mogelijk vertrekken? Boek dan een Last Minute naar Gouvia. Deze badplaats ligt in een prachtige baai aan de oostkust van Corfu en herbergt naast een fijn kiezelstrand ook de grootste jachthaven van het Griekse eiland: Gouvia Marina. Onder het genot van Keftedes kijk je vanaf een terras je ogen uit op de luxe jachten die hier liggen aangemeerd.

Last Minute Gouvia
  • Vliegen met TUI fly
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Het fijne kiezelstrand van Gouvia

Gouvia is een aantrekkelijke vakantiebestemming aan de oostkust van het groene eiland Corfu, gelegen op slechts 4 uur vliegen vanaf Nederland. Vanaf het vliegveld van Corfu rijd je met de huurauto in zo’n 20 minuten naar het 4 sterren hotel van TUI, gelegen direct aan het Blauwe Vlag strand. De fijne witte kiezels zorgen samen met de blauwe kleur van de zee voor een mooi contrast tijdens een strandvakantie Gouvia. Op het strand kun je ligbedden huren en het is mogelijk om gebruik te maken van verschillende watersportmogelijkheden zoals surfen, golven en waterfietsen. Let op: vanwege de kiezels is het aan te raden om waterschoenen aan te doen op dit strand. 

De grootste haven van Corfu

Naast een fijn kiezelstrand herbergt Gouvia ook fraaie bezienswaardigheden zoals de restanten van een Venetiaanse scheepswerf en de grootste jachthaven van Corfu: Gouvia Marina. In deze haven, gelegen aan de Ionische Eilanden, liggen de meest luxe jachten aangemeerd en kijk je letterlijk je ogen uit. Vanuit de haven vliegen ook watervliegtuigen naar het vasteland van Griekenland en Italië.

Zonvakantie met een vleugje Italiaans

Maar een vakantie naar Gouvia betekent niet enkel maar op het strand liggen. Neem ook zeker een kijkje in de gezellige dorpsstraat met tal van souvenirwinkels, restaurants en typisch Griekse tavernes met traditionele specialiteiten van Corfu. Ga bijvoorbeeld eens naar restaurant Olympia Mare waar je kunt genieten van een Griekse gehaktballetjes in tomatensaus (Keftedes) en het feestmaal Sofríto met onder andere kalfsschnitzel. En vanwege de Venetiaanse invloeden op het eiland serveren de tavernes en restaurants ook Italiaanse gerechten zoals heerlijke pizza’s en goedgevulde pasta’s. La dolce vita tijdens een Last Minute in Gouvia!