Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Ierapetra

Last Minute Ierapetra

  1. Last Minute
  2. Griekenland
  3. Kreta
  4. Ierapetra

Binnenkort al lig je tijdens een Last Minute Ierapetra op de witte stranden van het Griekse eiland Kreta. Strijk je badlaken uit op het Agios Andreas strand of neem een duik in de Libische zee. Pak voor een dagexcursie de boot naar Chrissi, een eiland met witte stranden omgeven door vulkanisch gesteente en cederbossen. In Ierapetra zelf wandel je langs talloze bezienswaardigheden. Zoals het fort Kales, dat tevens voor een geweldig uitzicht zorgt.

Last Minute Ierapetra
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Ierapetra: zonnebaden aan de Libische Zee

Ierapetra is de grootste stad van Zuid-Kreta. En dat niet alleen: het is ook de meest zuidelijke van Kreta, Griekenland en Europa. Vanwege de vele zonuren, stranden en langdurende zomer kreeg Ierapetra de bijnaam ‘Meermin van de Libische Zee’. Je geniet er van zowel langgerekte zandstranden als kleine baaien. Agios Andreas is er zo’n eentje. Voor wat verkoeling duik je er zo in de Libische Zee. En boek je een Last Minute Ierapetra, dan heb je bij het hotel van TUI ook nog eens een groot zwembad. Ideaal voor een zonvakantie. Nog niet genoeg van al dat zonnebaden? Boek een dagexcursie naar Chrissi, een eiland voor de kust van Ierapetra. En dit is niet zomaar een eiland. Je komt er de meest schitterende natuur tegen: vulkanisch gesteente, zeldzame cederbossen en witte stranden. Op dat laatstgenoemde kun je natuurlijk genieten van de Griekse zon.

De vele bezienswaardigheden van Ierapetra

Ierapetra kent talloze bezienswaardigheden. De meest bekende is zonder twijfel het fort Kales. Beklim het Venetiaanse symbool en geniet van het uitzicht over Ierapetra. Zie je de oude stad ‘Kato Mera’ al liggen? Struin door het oude centrum langs de zowel Turkse als Venetiaanse gebouwen. Uniek is de oude moskee uit de Islamitische jaren van de stad. Hier bewonder je de ‘Krini’ fontein. Loop voor een diner eens in de richting van de promenade van Ierapetra. Neem plaats op een terrasje en maak een prachtige zonsondergang mee tijdens een Last Minute Ierapetra. En dat terwijl je geniet van een Pita Gyros of Moussaka.