Imerovigli

Last Minute Imerovigli

  1. Last Minute
  2. Griekenland
  3. Cycladen
  4. Santorini
  5. Imerovigli

Een Last Minute Imerovigli is pure verwennerij. In ongeveer 4 uur vlieg je van Nederland naar dit witte dorp op het Griekse eiland Santorini. Voor het mooiste uitzicht op de caldera van het Cycladen-eiland zit je goed in Imerovigli. Stap je het hotel uit, dan sta je gelijk in het centrum én op een half uurtje wandelen van het mooiste panorama van heel Santorini. De Skaros-rots trakteert je zeker op jaloersmakend mooie fotospots.

Last Minute Imerovigli
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Het mooiste uitzicht van Imerovigli

Een Last Minute Imerovigli brengt je in 4 uur naar een van de meest fotogenieke plaatsen van Griekenland. Dit dorp ligt op het Cycladen-eiland Santorini. De witte huizen van Imerovigli zijn tegen de rand van de caldera aangebouwd. Waar je ook kijkt, je hebt hier altijd een spectaculair uitzicht op de Egeïsche Zee en de buurdorpen Oia en Fira. Voor het allermooiste panorama wandel je vanuit het 4 sterren hotel van TUI naar de rots van Skaros. Na een klein half uur sta je op de top van de rots en zie je - met wat geluk en goede planning - de zon in de zee zakken. Zorg dus wel voor genoeg ruimte op je smartphone, want je gaat deze vakantie zeker veel foto's maken.

Pure luxe in Imerovigli

Genieten van luxe doe je ook tijdens een Last Minute Imerovigli. Na een dag slenteren door de steile, smalle straatjes staat er in de bar altijd een dorstlessend drankje klaar. En heb je de infinity pool gezien? Dankzij het uitzicht op de caldera van Santorini is dat ook pure luxe. Omdat het hotel ook nog eens midden in het centrum zit, hoef je 's avonds niet lang te zoeken naar een gezellig restaurant. Souvlaki, gyros, mezze... Dat wordt zeker smullen. Verder kijken dan Imerovigli? Wandel dan eens via het pad naar buurdorp Fira. Er staat een half uur voor, maar met al die mooie uitzichtpunten is de kans groot dat je er veel langer over doet.