Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Kardamena

Last Minute Kardamena

  1. Last Minute
  2. Griekenland
  3. Kos
  4. Kardamena

Wie wel wat zonnige luxe kan gebruiken, kan bij TUI een Last Minute naar Kardamena boeken. Bestel nog een kosteloos glaasje ouzo in een luxe All Inclusive resort in de Griekse kustplaats. Of struin door de smalle straatjes van het centrum naar het gouden Kardamena zandstrand. Voor een verfrissende duik in de helderblauwe Egeïsche Zee. Maar je kunt natuurlijk ook eerst de culturele bezienswaardigheden van Kos ontdekken.

Last Minute Kardamena
  • Vliegen met TUI fly
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Luxe zonvakantie in Kardamena

Aan de zuidkant van het Griekse eiland Kos, vlak voor de kust van Turkije, ligt de kustplaats Kardamena. Waar je tijdens een Last Minute Kardamena na een vlucht van zo'n vier uur wordt getrakteerd op zon en aangename temparaturen. En op het gouden Kardamena zandstrand, aan de helderblauwe Egeïsche Zee. Waar je vanuit een luxe hotel van TUI zo naartoe wandelt. Dat is nog eens wat anders dan ons eigen kikkerlandje. Mag het nóg luxer? Dan kun je bij ons ook een All Inclusive resort boeken. Zo hoef je voor verse moussaka je portemonnee niet eens meer mee te nemen. Maar je kunt natuurlijk ook een gezellig terras uitzoeken aan de lange promenade. Met uitzicht over de wuivende palmbomen, de jachten in de haven en de Egeïsche Zee natuurlijk.

Typisch Griekse bezienswaardigheden

Ben je tijdens een Last Minute in Kardamena ook benieuwd naar de culturele bezienswaardigheden van Kos? Slenter dan door de smalle straatjes van het oude centrum, over gezellig drukke pleinen. Op naar de witgekalkte Genesis tis Theotoko kerk. Met typisch Griekse blauwe accenten. Maar sla ook vooral de overblijfselen van de oude Griekse stad Alasarna niet over tijdens een vakantie in Griekenland. Hier vind je onder andere de ruïnes van de Tempel van Apollo en het antieke theater. Heb je de zon in de Egeïsche Zee zien zakken en heb je nog geen zin om terug te keren naar het resort? Of ben je na een kosteloos glaasje ouzo in een luxe hotel in Kardamena nog niet aan slapen toe? In de vele bars, cafés en nachtclubs van de kustplaats is het tijdens een vakantie in Griekenland nog tot in de late uurtjes gezellig.